reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja chciałam się pochwalić, że już wszystko świetnie i od rana przytulam kibelek [emoji22]
Za niecałą godzinę lecę na paznokcie i mam nadzieje, ze jakoś tam wytrzymam [emoji32]
A potem przygotowań ciąg dalszy.
Trzymajcie się ciepło i miłego dnia [emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja widzę że więcej tu takich jak ja [emoji4] Boli ale co tam , ciągnie ale co tam... mieszkanie musi być ogarnięte, zakupy zrobione, obiad ugotowany Madzien ja rozumiem masz zamówienia na torty- musisz je zrobić, ale może weź sobie kogoś do pomocy[emoji4]
Kurczę ale dzisiaj brzydka pogoda[emoji21] a ja muszę zawieźć zwolnienie do pracy[emoji13]
Muszę się nastroic bardziej pozytywnie [emoji255][emoji274][emoji274][emoji274][emoji257] przesyłam dla potrzebujących [emoji16]

16udskjopmtfyunf.png

Ja wróciłam do pracy w piątek i było tak suuuuper. Mówiłam koleżankom jak fajnie że wróciłam. Miałam tyle energii a dziś już mam dosyć, chce z powrotem na zwolnienie :-( Jeszcze w moim dziale nie możemy wziąć urlopu na święta zazwyczaj pracujemy najdłużej ze wszystkich. Koniec roku to koszmar. W przepisach prawa pracy jest zapis że ciężarna nie może pracować przy komputerze dłużej niż 4 godziny. To powinien zapewnić mi pracodawca, ale niestety nie u mnie w chorej korporacji. Jestem zmęczona i musiałam się wyżalić.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Widzę że większość z was ambitnie podchodzi do świąt. U mnie w domu jak po przejściu huraganu, o gotowaniu wogle nie ma mowy. Rodzinka zapomniała już co to obiad. Ja się nie nadaje do niczego ostatnio. Kiepsko znoszę ta ciąże, jestem mega przemeczona. Przejdę do toalety a puls mam 115, więc głównie leżę i rosnę... Dobrze że na święta jedziemy do rodziców, bo byśmy chleb z dżemem na wigilię wcinali...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już część porządków mam za sobą, dzisiaj już tylko przed pokój i łazienka do takiej generalki a tak to święta mogą przychodzić chociaż powiem wam że bardziej to się już nie mogę doczekać sylwestra i nowego roku [emoji16] bo to już będzie oznaczać że w tym roku (2017) będziemy rodzic nasze maleństwa [emoji4]
Caixa spokojnie ja też wczoraj zobaczyłam jak śpi mój syn, rączkę miał położoną na główce i miał wszystko gdzieś że go sobie z doktorem oglądamy [emoji6]
Miłego dnia dziewczyny [emoji5]

w4sqskjo6e3xshfe.png

Widzę że większość z was ambitnie podchodzi do świąt. U mnie w domu jak po przejściu huraganu, o gotowaniu wogle nie ma mowy. Rodzinka zapomniała już co to obiad. Ja się nie nadaje do niczego ostatnio. Kiepsko znoszę ta ciąże, jestem mega przemeczona. Przejdę do toalety a puls mam 115, więc głównie leżę i rosnę... Dobrze że na święta jedziemy do rodziców, bo byśmy chleb z dżemem na wigilię wcinali...

Bez kitu myślałam że tylko ja tak mam! Wczoraj trochę się poruszalam, jutro zakupy a po jutrze przy garach padne. Doszłam na przystanek, serce wali, uszy zatkane. Wczoraj na zakupach pod koniec siedziałam na ławce i czekałam na męża. To jakiś koszmar. Nie wiem jak ja urodze, dotrwam w ogóle do czerwca, chyba się starzeje :( nie czułam się tak źle nawet paląc papierosy, chyba że to dopiero wychodzi...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Heda u mnie jest to samo w sobotę skończyliśmy mały remont. Jeszcze nie ogarnęłam. Od kilku dni śpię w salonie bo mi śmierdzi farbą. Też się cieszę, że jadę do rodzinki na wigilię. Mam tylko ambitny plan ugotować kapustę wigilijną i upiec keks.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Dobrze że można się rodzinka poratowac w takiej chwili. Ja jeszcze coś z prezentami muszę wymyśleć. A pomysłów zero... Spadam laski miłego dnia, Idę do wampirów oddać krew...

reklama
Uhh ja się cieszę,że jestem na L4 i nie uczestniczę w tym pracowniczym szale..
Święta też trochę u teściowej,a trochę u mojej mamy,więc główny nasz wkład był pieniężny. Ja najchętniej bym ciągle spała,nawet za sprzątanie się jeszcze nie zabrałam...

Do góry