Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
To już za mną... ciekawe na jak długoJa mam piersi gorace i bolace aa i swedzace [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już za mną... ciekawe na jak długoJa mam piersi gorace i bolace aa i swedzace [emoji23]
Te wszystkie mebelki, kocyki, gadżety, ubranka to przyjemność dla rodziców. Dziecku i tak jest to obojętne. Tak sobie tłumaczę
U mnie też w pokoju będzie miejsce dla dzidziusia, w przyszłości myślę o większym mieszkaniu ale póki co ważne że jest to ;-)
Dziś wybrałam się o 6 rano po zakupy świąteczne rewelacja,w Tesco prócz mnie i męża było może z 10 osób na sklepie. I jak przyjemnie się robi wtedy zakupy ;-) zero kolejek, przepychanek. Super!
A jaka piękna choinka żywa udało mi się kupić ;-) i połowę taniej bo okazało się ze kolega tam sprzedaje, więc poranek jak najbardziej udany ;-) ;-)
Ale bardziej niż świąt doczekać się nie mogę mojej wizyty 27.12 to będzie 16tc więc mam nadzieję że będzie widać Ktosia ;-)
Milego dnia :-*
Ja też bardziej czeka na wizytę niż na święta a to dopiero 29 :/ sama się umówiłam prywatnie bo bardzo chciałabym poznać płeć
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mnie tym uspokoiłaś, bo o ile w poprzednich ciążach miałam chyba łącznie 3x usg tak tym razem latam jak głupia, byłam w 6 tyg, potem byłam 3 grudnia a potem sama mi zrobiła 15 grudnia i kolejne 29 grudnia, ale potem to już daję sobie spokój i dopiero połówkowe, czyli koniec styczniaSpokojnie :-) Ultradźwięki to nic innego jak fale dźwiękowe o bardzo wysokiej częstotliwości. Na tyle wysokiej, że niesłyszalnej ludzkim uchem. Wykorzystywane w aparatach USG ultradźwięki, w przeciwieństwie do promieniowania rentgenowskiego, nie mają negatywnego wpływu na dziecko.
Możemy się spokojnie badać:-)
tak idealne to między 18-22 tygodniem. Ja idę 19t1d bo tylko tak mieli termin. wolałabym z tydzień później, no ale trudno. U mojej gin będę pod koniec 22tygodnia więc najwyżej zrobi jeszcze jedno ona
No właśnie. Ja też teraz wizytę będę miała w 19t1d ale gin mówił że nie będziemy robić usg a później już będę miała co 3 tyg wizyty to zrobimy jeszcze na kolejnej polowkowe. No mam nadzieję, że wie co robi ten mój lekarzyktak idealne to między 18-22 tygodniem. Ja idę 19t1d bo tylko tak mieli termin. wolałabym z tydzień później, no ale trudno. U mojej gin będę pod koniec 22tygodnia więc najwyżej zrobi jeszcze jedno ona
W 1 ciąży bralam tardyferon. Nic mi po nim nie było . Jedynie zatwardzenia. Ale ponoć po żelazie tak już jest. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji23]Dziewczyny na pewno była już mowa o żelazie,ale nie pamiętam.. napiszcie mi proszę (te które biorą) jakie przyjmujecie żelazo i jak się po nim czujecie??