Karabesque
Zaangażowana w BB
A w Gdansku śnieg, wstaje i biało. Nivy ok ale samochod trzeba odśnieżyć. [emoji300]Dzień dobry [emoji112] miłego deszczowej poniedziałku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w Gdansku śnieg, wstaje i biało. Nivy ok ale samochod trzeba odśnieżyć. [emoji300]Dzień dobry [emoji112] miłego deszczowej poniedziałku
Już możemy mieć jedna kapsułke do lykania mniej a Wit d mam przestać brać bo prenatal duo ja zawiera.Zając czyli ja kwasu foliowego też nie powinnam już brać. Super ze wizyta udana. Ja teraz w piątek, pewnie będą wyniki z testu papa.
Ooo o to super bliżej terminu na pewno popytam po porodzie dają już bezpłatnyZając gratuluję udanej wizyty [emoji5] popytaj w aptekach ja ten zastrzyk też muszę wziąść i znalazłam aptekę w której jest za 350 zł