reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry [emoji112] miłego deszczowej poniedziałku:)

p19u9jcg81ehxczt.png
A w Gdansku śnieg, wstaje i biało. Nivy ok ale samochod trzeba odśnieżyć. [emoji300]

7v8r9jcg9vxigot5.png

reklama
Po wizycie :) wszystko w porządku. Mam przestać brać kwas foliowy i witaminę d. W zamian za to mam brać prenatal duo. Na termy trochę kręciła nosem ale ostatecznie jak się zabezpiecze lactovaginalem to mogę:)
I zrobiła mi szybkie usg na turbo starym sprzęcie. Widziałam dzidziola. Machał nogami jak szalony :) i był głową w dół:)
A aaa no i poleciła mi zrobienie zastrzyku z immunoglobuliny w 28 tygodniu bo mam grupę krwi a rh-. A podobno od pół roku jest zalecenie że powinna kobieta z ujemna grupa mieć to szczepienie. Może odmówić ale ja wolę to zrobić. 400 zł to nie aż tak dużo a przynajmniej będę spokojna :)
Miłego dnia :)

p19u9jcg81ehxczt.png

U mnie wczoraj dzień bardzo aktywny do pozna , noc prawie nieprzespana , więc padam na twarz.
A dzis kolejny dzień mega aktywny do wieczora i chyba juz tak będzie do świąt. Odezwę się jak nabiorę więcej sił.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wizytujące.

oar8pg4njiayxtbm.png

reklama
Do góry