reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja sie smarowalam cała ciąże i niestety mam mnóstwo małych rozstępów na całym brzuchu. [emoji29] moze dlatego ze duzo przytyłam , strasznie mi sie woda zatrzymywala. Moja mama urodzila 5 dzieci i bez żadnych mazideł i może ze 2 rozstępy tylko ma po bokach . wiec...hyy smarujmy sie i módlmy sie [emoji3][emoji12][emoji23] ja tam do swojego brzucholka sie przyzwyczaiłam i zle mi z moimi rozstepami jakos nie jest. Gorzej jak widze swoje kolezanki po dzieciach i piekne brzuszki mają [emoji53] ..nom ale mam cudowna córkę i co tam rozstępy !

reklama
ja się smaruję, może pomoże a może nie .Lubię efekt takiej gładkiej skóry po kremie .Ja chyba nie mam predyspozycji do rozstępów . Dwa lata temu przytyłam 10 kg w ciągu 5 miesięcy z 54 na 64 kg , i całą ta waga poszła w brzuch , uda i tyłek ,przyznaje tylko moja wina zwykłe obżarstwo i jedzenie bardzo niezdrowe .Potem w dwa miesiące zgubiłam 6 kg (zmiana diety i dużo sportu ) Nie mam ani jednego rozstępu .

Caixa proszę daj mi znać co do tych badań.

Ja mam brzuch cały posiekany. Pękłam w nocy a rano byłam mocno zaskoczona. Mimo tego że używałam różnych cudów. Widać taka moja uroda. Trudno.

Kurcze trochę WKU...rwia mnie ten świąd i mam nadzieję że odpuści. Za wcześnie na jakieś dolegliwości wymagające hospitalizacji.

Ja już się rozglądałam za pięknymi strojami jednoczęściowymi :) nawet gdy nic nie wyjdzie to nie liczę na to ze w 2 miesiące dojdę do siebie żeby wyjść na plaże.
Daktyl a może masz uczulenie na jakiś krem, oliwkę ? Nowy kosmetyk ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja smaruję się olejem kokosowym i przy nim raczej zostane,ewentualnie dokupię oliwkę :) tylko często mi się zapomina o mazidełkowaniu :p

Ja używam tylko oleju kokosowego i się modlę hehe po trzeciej ciąży i tak flak będzie wisiał z przodu. W trakcie ostatniej mięśnie brzucha mi się rozeszły i nie da się z tym nic zrobić.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już się rozglądałam za pięknymi strojami jednoczęściowymi :) nawet gdy nic nie wyjdzie to nie liczę na to ze w 2 miesiące dojdę do siebie żeby wyjść na plaże.
Daktyl a może masz uczulenie na jakiś krem, oliwkę ? Nowy kosmetyk ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ponad miesiąc krwawiłam tak z półtorej miesiąca, opuchniete cycki z mega laktacją przez 3 miesiace a Ty na plażę planujesz chodzić, podziwiam [emoji38] ja w tym roku odpuszczam. Chociaż widziałam nie raz mamy z maluszkami, ale bez stroju kąpielowego .

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Do góry