reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny jak Wam mija sobotni wieczór,jakieś plany?? Mi jakoś smutaśnie,bo siedze sama i zamulam,a mój poszedł na wigilię pracowniczą do klubu taaa ;)

reklama
Dziewczyny jak Wam mija sobotni wieczór,jakieś plany?? Mi jakoś smutaśnie,bo siedze sama i zamulam,a mój poszedł na wigilię pracowniczą do klubu taaa ;)
Mój mąż też w pracy , dziś do 22. Uwielbiam takie weekendy[emoji52] W lepszą pogodę zabieram małą do sali zabaw, chodzimy po galerii albo spędzamy czas w praku przed blokiem, a jak jest tak cudownie jak dziś to zalegamy łóżku. Melka ma katar , ja wymiotuje [emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja się nie martwię- może dziadkowie ją gdzieś zabiorą . Mamy duży balkon piaskownica i basen się mieści tylko żeby pogoda dopisała.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Wiesz u nas na osiedlu jest duzy plac zabaw dzieci tez bardzo duzo w roznym wieku tylko ze w wakacje większość dzieci wyjeżdża do dziadków, obozy i gdzie tylko sie da zeby w bloku nie siedzieć i dlatego sie martwie ze nelce bedzie sie nudzila a jeszcze każdy nedzie opowiadal o tym ze jedzie i go nie bedzie...bo tak jest zawsze i córka sie tym nakręca jeszcze berdziej.. Nom ale zobaczymy bedzie rodzenstwo w domu wiec tez moze nie bedzie tak żle. [emoji6] atrakcj w okolicy tez troszke jest wiec może niebedzie tak żle [emoji6]

Dlamnie to wszystkie te balsamy..kremy..olejki to do du..py sie nadaja [emoji12][emoji12] jak maja byc rozstępy to i jak bedzia nawet jak będziemy sie jakimiś cudami za kupe kasy smakowały. Tu zaznaczenie ma duzo czynników ktore wpływają na pojawianie sie rozstępów.

Kurna nigdzie nie ma żadnego zwykłego masła do ciała.[emoji35] wszędzie z jakimiś dodatkami

p19u9jcg81ehxczt.png

Teściowa skakał a po kuchni jak zobaczyła fotkę na samym końcu albumu;) i oczywiście,,no nareszcie" ;) i Boże będę babcia ;) młoda jest ma 50 lat chłopaków urodziła jak miała 20 lat. Męża brat bliźniak to się prawie poplakal ;) cala rodzina juz wie bo tesciowa wszystkich obdzwonila ;) a teść... kapal się i nawet nie wyszedł po tylko poszedł na kanape czyli standard ;) jutro moja mama i dziadkowie ;) a tata niestety przez telefon.

p19u9jcg81ehxczt.png

Wiesz u nas na osiedlu jest duzy plac zabaw dzieci tez bardzo duzo w roznym wieku tylko ze w wakacje większość dzieci wyjeżdża do dziadków, obozy i gdzie tylko sie da zeby w bloku nie siedzieć i dlatego sie martwie ze nelce bedzie sie nudzila a jeszcze każdy nedzie opowiadal o tym ze jedzie i go nie bedzie...bo tak jest zawsze i córka sie tym nakręca jeszcze berdziej.. Nom ale zobaczymy bedzie rodzenstwo w domu wiec tez moze nie bedzie tak żle. [emoji6] atrakcj w okolicy tez troszke jest wiec może niebedzie tak żle [emoji6]

Za rok się wynagrodzi super wakacjami :)

f2w3skjoapwrgv7j.png

Caixa proszę daj mi znać co do tych badań.

Ja mam brzuch cały posiekany. Pękłam w nocy a rano byłam mocno zaskoczona. Mimo tego że używałam różnych cudów. Widać taka moja uroda. Trudno.

Kurcze trochę WKU...rwia mnie ten świąd i mam nadzieję że odpuści. Za wcześnie na jakieś dolegliwości wymagające hospitalizacji.

Już ci pisze próby watrabowe obejmuja:ALT,AST,ALP,BIL,GGTP.Robilam w diagnostyce i kosztowaly 29,45zl.U mnie wyszlo wszystko w normie.Pamietaj ze to moze byc jakas reakcja alergiczna np kosmetyk lub na jakies suplementy.Np sa ludzie ktorzy sa uczuleni na jod a my teraz bierzemy suplementy.Mi endo powiedziala ze bede musiala brac osobno jod i osobno wit.D.To swedzenie moze byc rowniez spowodowane wzrostem hormonow.W tym tyg.mam wizyte u endo to zapytam o wszystko.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry