reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Mój mąż też w pracy , dziś do 22. Uwielbiam takie weekendy[emoji52] W lepszą pogodę zabieram małą do sali zabaw, chodzimy po galerii albo spędzamy czas w praku przed blokiem, a jak jest tak cudownie jak dziś to zalegamy łóżku. Melka ma katar , ja wymiotuje [emoji23]Dziewczyny jak Wam mija sobotni wieczór,jakieś plany?? Mi jakoś smutaśnie,bo siedze sama i zamulam,a mój poszedł na wigilię pracowniczą do klubu taaa
Emkaa
Ja się nie martwię- może dziadkowie ją gdzieś zabiorą . Mamy duży balkon piaskownica i basen się mieści tylko żeby pogoda dopisała.
motylek05
Wiesz u nas na osiedlu jest duzy plac zabaw dzieci tez bardzo duzo w roznym wieku tylko ze w wakacje większość dzieci wyjeżdża do dziadków, obozy i gdzie tylko sie da zeby w bloku nie siedzieć i dlatego sie martwie ze nelce bedzie sie nudzila a jeszcze każdy nedzie opowiadal o tym ze jedzie i go nie bedzie...bo tak jest zawsze i córka sie tym nakręca jeszcze berdziej.. Nom ale zobaczymy bedzie rodzenstwo w domu wiec tez moze nie bedzie tak żle. [emoji6] atrakcj w okolicy tez troszke jest wiec może niebedzie tak żle [emoji6]Ja się nie martwię- może dziadkowie ją gdzieś zabiorą . Mamy duży balkon piaskownica i basen się mieści tylko żeby pogoda dopisała.
Zając Czerwcowy
Kurna nigdzie nie ma żadnego zwykłego masła do ciała.[emoji35] wszędzie z jakimiś dodatkami
Zając Czerwcowy
Teściowa skakał a po kuchni jak zobaczyła fotkę na samym końcu albumu i oczywiście,,no nareszcie" i Boże będę babcia młoda jest ma 50 lat chłopaków urodziła jak miała 20 lat. Męża brat bliźniak to się prawie poplakal cala rodzina juz wie bo tesciowa wszystkich obdzwonila a teść... kapal się i nawet nie wyszedł po tylko poszedł na kanape czyli standard jutro moja mama i dziadkowie a tata niestety przez telefon.
Emkaa
Za rok się wynagrodzi super wakacjamiWiesz u nas na osiedlu jest duzy plac zabaw dzieci tez bardzo duzo w roznym wieku tylko ze w wakacje większość dzieci wyjeżdża do dziadków, obozy i gdzie tylko sie da zeby w bloku nie siedzieć i dlatego sie martwie ze nelce bedzie sie nudzila a jeszcze każdy nedzie opowiadal o tym ze jedzie i go nie bedzie...bo tak jest zawsze i córka sie tym nakręca jeszcze berdziej.. Nom ale zobaczymy bedzie rodzenstwo w domu wiec tez moze nie bedzie tak żle. [emoji6] atrakcj w okolicy tez troszke jest wiec może niebedzie tak żle [emoji6]
Caixa proszę daj mi znać co do tych badań.
Ja mam brzuch cały posiekany. Pękłam w nocy a rano byłam mocno zaskoczona. Mimo tego że używałam różnych cudów. Widać taka moja uroda. Trudno.
Kurcze trochę WKU...rwia mnie ten świąd i mam nadzieję że odpuści. Za wcześnie na jakieś dolegliwości wymagające hospitalizacji.
Już ci pisze próby watrabowe obejmuja:ALT,AST,ALP,BIL,GGTP.Robilam w diagnostyce i kosztowaly 29,45zl.U mnie wyszlo wszystko w normie.Pamietaj ze to moze byc jakas reakcja alergiczna np kosmetyk lub na jakies suplementy.Np sa ludzie ktorzy sa uczuleni na jod a my teraz bierzemy suplementy.Mi endo powiedziala ze bede musiala brac osobno jod i osobno wit.D.To swedzenie moze byc rowniez spowodowane wzrostem hormonow.W tym tyg.mam wizyte u endo to zapytam o wszystko.
Ostatnia edycja:
reklama