reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Może uda mi się w dzień matki albo dzień dziecka [emoji3] nawet się nie spodziewałam że to prawie 17 tydz. Jeszcze dokładnie 15tyg temu miałam miesiączkę...

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

reklama
Ja urodzę w czerwcu mam nadzieję, bo termin mam na 20 dopiero - i mam nadzieję, że nie w
Lipcu hehe

Co do mazideł na rozstępy to fajne jest bio oil

7u223e3kwboc3bjp.png

Dziewczyny, robię właśnie tabelkę.
Dużo Was mimo mojej prośby pisało w wątku, więc mogłam przeoczyć wpisy.
Te, które mam to:
Aleksandrax
Anika81
Arya88
Beata
Caixa
Gemmina
Emka
Mlodamama21
Motylek
Natalia91
Woroniasta
Tynka
Zając czerwcowy
Zielinka

Jeśli kogoś pominęłam lub chce dołączyć poproszę wiadomość prywatną.

Caixa
Wroniasta
Tynka
Zielinka

Poproszę w wiadomości dokładny wiek ciąży z usg gdzie poinformował Was lekarz o płci.

Dziękuję.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To ja też chcę;)
Nadzieje : dziewczynka
przeczuc: brak
objawy: mieszane w kierunku chłopca
kalendarz chiński: chłopiec
Usg 11 tydzień: niby nie powiedziała ale podgadywała na chłopca.
USG GEN w 13t1d : chłopiec ;(

w57vyx8dubspq12k.png

Gratuluję kolejnych udanych wizyt :-)

Co do prezentów my w tym roku po raz pierwszy losowalismy i chyba tak lepiej niż gania za każdego prezentem.

Monya a co to za lista, bo chyba coś przeoczyłam.

Ja to myślę ze w lipcu urodze :/ córka tydzień po terminie urodzila się i to przez poród wywoływały .a teraz mam termin 29 czerwiec wiec zobaczymy czy bobas bedzie chcial wyjść wcześniej czy niekoniecznie.

reklama
Do góry