reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej kobietki. Ja wczoraj miałam spotkanie z położna. Wkurzyla się że nie miałam prenatalnych. Zadzwoniła do szpitala i opieprzyla ich że skierowania nie dostałam. 2 godziny po wizycie dzwoniła że na drugi dzień mam iść na usg :-) tak więc byłam... i jestem majówka [emoji23] termin 24 maja . Ale zostaje tutaj z wami :-)

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

reklama
Moj maz sam kupuje swoim rodzicom prezenty [emoji14] a ja swoim i jest spokoj [emoji14] mojej tesciowej sie nie dogodzi wiec ja mam ja gdzieś a tesc jest najmadrzejszy na swiecie i wszystko jest feee
W tym roku sklada sie z rodzenstwem i kupuja zestaw walizek. Troche jestem zla bo tesciowie dla nikogo nie kupuja prezentow a w tym roku tesciowa sobie zazyczyla walizki... Bezczelnie powiedziała zeby im kupili

oar8s65gmlqg37sx.png
Niech maz zadzwoni i ppwie ze dla was cosntam cos tam. I juz :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Hej kobietki. Ja wczoraj miałam spotkanie z położna. Wkurzyla się że nie miałam prenatalnych. Zadzwoniła do szpitala i opieprzyla ich że skierowania nie dostałam. 2 godziny po wizycie dzwoniła że na drugi dzień mam iść na usg :-) tak więc byłam... i jestem majówka [emoji23] termin 24 maja . Ale zostaje tutaj z wami :-)

ckaiyx8dnvrdhn2p.png
No to super!!!
Pewnie i tak wiele z nas w maju urodzi, choc ja sir na pewno przeterminuje :) a nasze bkizniacze mamy nawet poczatek maja..

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Arya88 super,że z maluchem w porządku :) w takim razie życzę zdrówka i aby Cię wypuścili z tego szpitala jak najszybciej!

Niech maz zadzwoni i ppwie ze dla was cosntam cos tam. I juz :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Niestety moj maz stwierdzil ze o prezenty nie sa najważniejsze... Nawet sie o to poklucilismy bo on nie rozumie ze rodzice go wykorzystuja i biora na litosc... Juz powiedzialam ze nie będę sie w ogole wypowiadala... Mam ich gdzies [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

No to super!!!
Pewnie i tak wiele z nas w maju urodzi, choc ja sir na pewno przeterminuje :) a nasze bkizniacze mamy nawet poczatek maja..

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Ja też się nie napalam na wcześniejszy poród , Amelia wywołana w 41+0. Teraz będzie podobnie.

ckaiyx8dnvrdhn2p.png
Świetnie wieści :)

f2w3skjoapwrgv7j.png

Różnica jest taka że z Londynu bilety są tańsze bo jest o wiele więcej Lini lotniczych ,my w Irlandii mamy tylko dwie , więc ceny dyktują jakie chcą .Obecnie najtańsze Bilety z Irlandii do polski to koszt 3400 zł za 2 osoby w lipcu były po 2300 zł za 2 osoby .Do tego muszę wliczyć koszt za paliwo bo ja na najbliższe lotnisko mam 130 km i parking na tydzień . Razem taki wylot to koszt ok 4 tyś zł.
A nie wspomnę o tym ile na miejscu leci tej kasy

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie potrafię nigdzie dostać tej musteli :( ni trudno chyba będę zmuszona kupić coś innego zwykła oliwka mi nie wystarcza a po za tym odkąd się nią smaruje mam wrażenie ze brzuch i pośladki mnie swędzą

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry