reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Mam zamiar kupić sobie dzisiaj krem przeciw rozstępom mustela poleciła mu go znajoma jest dość drogi wiec pytam o wasze opinie czyj któraś miała z nim do czynienia ? Czy warto kupować ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czytałam na bologu srokao.pl, że ma jakąś substancje , która jest zakazana dla kobiet w ciąży .

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja myślę teraz nad tołpa- wzmacniający krem przeciw rozstepom. Tylko muszę zobaczyć skład w sklepie. A zakupy ostatnio dla mnie to dosłownie udręka.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Mam zamiar kupić sobie dzisiaj krem przeciw rozstępom mustela poleciła mu go znajoma jest dość drogi wiec pytam o wasze opinie czyj któraś miała z nim do czynienia ? Czy warto kupować ?

Dokładnie!!! Poczytaj u sroki (srokao). Ja używałam dopóki nie przeczytałam analizy składu. Przerzuciłam sie na rosnannowski a potem na naturalne oleje (koko, ze słodkich migdałów, arganowy) po dwóch ciążach ani jednego rozstępu. Ciekawe jak bedzie tym razem?

Czytałam na bologu srokao.pl, że ma jakąś substancje , która jest zakazana dla kobiet w ciąży .

f2w3skjoapwrgv7j.png

Już nie ma:)
Jest nowy skład. Cytat z bloga:
Co można zauważyć już na pierwszy rzut oka to brak Polyacrylamide (czyli jednak się da), dalej wyeliminowali Propylene Glycol i Parabeny. Niektóre składniki odjęte inne dodane. Teraz jest przynajmniej bezpieczny, choć "specjalnych" składników zapobiegających rozstępom nie widzę. . W kwestii ceny nic się nie zmieniło nadal zbójecka.

Zając Czerwcowy na prezent może perfumy,jakiś zestaw kosmetyków(woda po goleniu itp) albo książka ,jeżeli teść widzi coś dalej niż czubek własnego nosa hihi ;)

Ostatnia edycja:

Ja mam i drugi raz nie kupię. Jak dla mnie wogóle nie nawilża, nie czuję żadnej różnicy po nałożeniu już wole zwykły balsam dla dzieci.

My już po, półtora godziny Nas męczył, bo Ktosiek był obrocony i nie chciał z Nami współpracować a potem poszedł spać, hity. A ja latalam po korytarzu jak kot z pęcherzem. Usg robione dowcipnie bo mam tak macie do tyłu że przez brzuch nic nie widać. Przesierność korkowa 1,7 i kość notowania widoczna. Ale twierdził Wroniasta że serduszko jak zdrowe to i wad nie ma nawet jak przeziernosc wychodzi wysoka. KTOS nie wiemy kim jest czy chłopcem czy dziewczynka, napewno coś dużego dynamo między nóżkami. Według miesiączki dziś 12.2 według usg 12.6
Super wieści ja jeszcze 3h i też wchodzę [emoji12]
Ech tak to jest z facetami. Zazwyczaj jak ktoś pisze że ze swoim super się dogaduje i on pada do stup i biega dookoła to po prostu mają ten lepszy okres. Raz pod górkę a raz z. U nas nawet potrafi być jednego dnia super miłość i uwielbienie a wieczorem mnie tak zdenerwuje jakąś jedną rzeczą że najchętniej bym go zabiła, myślę że znowu dałam się udupić, że będzie już co raz gorzej, wszystko jest bez sensu a zaraz znowu jest ok.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Heloł

Jestem po genetycznym, dzidziuś tak się ruszał, że badanie trwało ponad pół godziny bo lekarz nie mogł zmierzyć przezierności. Dopochwowo też miałam i matko jak mi kręcił i wiercił, no, ale musiał dobrze podejrzeć maluszka. Ryzyko wad nie wyszło zawyżone, ale ze względu na moje choroby lekarz powiedział, że może dać skierowanie na szerszą diagnostykę - ale nie chcieliśmy z mężem. Malutek ma 6,3 cm i tętno 169 - takie wysokie niby na dziewczynke hehe ale płci nie znamy.
Dostałam za to skierowanie do szpitala bo mało jem, nie piję, jestem odwodniona trochę, waga spada - także jutro jadę na kroplówki, lekarz mówił, że tak 2dni tylko.

7u223e3kwboc3bjp.png

Do góry