reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej kobietki. Ja wczoraj miałam spotkanie z położna. Wkurzyla się że nie miałam prenatalnych. Zadzwoniła do szpitala i opieprzyla ich że skierowania nie dostałam. 2 godziny po wizycie dzwoniła że na drugi dzień mam iść na usg :-) tak więc byłam... i jestem majówka [emoji23] termin 24 maja . Ale zostaje tutaj z wami :-)

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

reklama
Moj maz sam kupuje swoim rodzicom prezenty [emoji14] a ja swoim i jest spokoj [emoji14] mojej tesciowej sie nie dogodzi wiec ja mam ja gdzieś a tesc jest najmadrzejszy na swiecie i wszystko jest feee
W tym roku sklada sie z rodzenstwem i kupuja zestaw walizek. Troche jestem zla bo tesciowie dla nikogo nie kupuja prezentow a w tym roku tesciowa sobie zazyczyla walizki... Bezczelnie powiedziała zeby im kupili

oar8s65gmlqg37sx.png
Niech maz zadzwoni i ppwie ze dla was cosntam cos tam. I juz :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Hej kobietki. Ja wczoraj miałam spotkanie z położna. Wkurzyla się że nie miałam prenatalnych. Zadzwoniła do szpitala i opieprzyla ich że skierowania nie dostałam. 2 godziny po wizycie dzwoniła że na drugi dzień mam iść na usg :-) tak więc byłam... i jestem majówka [emoji23] termin 24 maja . Ale zostaje tutaj z wami :-)

ckaiyx8dnvrdhn2p.png
No to super!!!
Pewnie i tak wiele z nas w maju urodzi, choc ja sir na pewno przeterminuje :) a nasze bkizniacze mamy nawet poczatek maja..

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Arya88 super,że z maluchem w porządku :) w takim razie życzę zdrówka i aby Cię wypuścili z tego szpitala jak najszybciej!

Niech maz zadzwoni i ppwie ze dla was cosntam cos tam. I juz :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Niestety moj maz stwierdzil ze o prezenty nie sa najważniejsze... Nawet sie o to poklucilismy bo on nie rozumie ze rodzice go wykorzystuja i biora na litosc... Juz powiedzialam ze nie będę sie w ogole wypowiadala... Mam ich gdzies [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

No to super!!!
Pewnie i tak wiele z nas w maju urodzi, choc ja sir na pewno przeterminuje :) a nasze bkizniacze mamy nawet poczatek maja..

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Ja też się nie napalam na wcześniejszy poród , Amelia wywołana w 41+0. Teraz będzie podobnie.

ckaiyx8dnvrdhn2p.png
Świetnie wieści :)

f2w3skjoapwrgv7j.png

Różnica jest taka że z Londynu bilety są tańsze bo jest o wiele więcej Lini lotniczych ,my w Irlandii mamy tylko dwie , więc ceny dyktują jakie chcą .Obecnie najtańsze Bilety z Irlandii do polski to koszt 3400 zł za 2 osoby w lipcu były po 2300 zł za 2 osoby .Do tego muszę wliczyć koszt za paliwo bo ja na najbliższe lotnisko mam 130 km i parking na tydzień . Razem taki wylot to koszt ok 4 tyś zł.
A nie wspomnę o tym ile na miejscu leci tej kasy

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie potrafię nigdzie dostać tej musteli :( ni trudno chyba będę zmuszona kupić coś innego zwykła oliwka mi nie wystarcza a po za tym odkąd się nią smaruje mam wrażenie ze brzuch i pośladki mnie swędzą

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry