reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej Mamusie dostałam dziś wyniki z badań prenatalnych i cieszę się że miałam pobraną krew bo ryzyko podstawowe by mnie wystraszyło a tak ryzyko skorygowane z krwi mnie uspokoiło. Termin z tych badań wychodzi mi na 2 dni wcześniej czyli 2 czerwca pamiętam że na porodówce tylko tym terminem się kierowali z tych badań.Zobacz załącznik 786768

svchs65gg8talrm7.png

Ja nie robiłam PAPPy mam z usg genetycznego. Tez ładnie spadło prawdopodobieństwo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O rany dziewczyny czytam o Waszych przejściach na sor i jestem przerażona... Dziękuję opatrzności, że u mnie póki co żadnych plamień czy bóli brzucha nie ma...

Zając jak samopoczucie z rana? Polecam syrop dla ciężarnych *spam* i chyba mają też tabletki na ból gardła o tej samej nazwie.

A tu moja kocio-psia rodzina: labradorka Luśka i kot Behemot :-)
Imię dla Kota zabójcze [emoji3] piekne czworonogi

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

To moje dziwadlo się trafiło. Ale pocieszam się ze to jeszvze szczeniak.

Ja w tamtym roku z podejrzeniem zapalenia opon mózgowych siedziałam ponad 3h w korytarzu i czekałam na łóżko. Dopiero jak im zemdlalam w kibelku to ktoś się mną zainteresował. To samo było na ginekologii jak miałam łyżeczkowanie to nikt nie pofatygowal się wytłumaczyć mi na czym polega zabieg, jak dbać o siebie po zabiegu. Jak się obudziłam juz po to krew ze mnie sikała jak z fontanny i byłam przerażona. Dopiero pani która leżała ze mną w pokoju nawrzeszczała na pielęgniarki ze nie jesteśmy bydłem i należy nam się szacunek. Wiec ja z żadnego szpitala nie mam dobrych wspomnień.

Moja już ma 8 lat.

A z tymi szpitalami to jest masakra...

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Ja cytologi jeszcze nie robiłam ale to dlatego że wiecznie męczą mnie infekcje pochwy i cytologia wyszla by kiepska. Dopóki się nie wylecze to robienie cytologi jest bez sensu.

Ale u mnie dzisiaj ponuro. Leje jak nie wiem co.

Jutro robie ciasto ala kinie pingue zobaczymy jak wyjdzie.

Do góry