reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Tu mam z usg genetycznegoCzy któraś z Wam ma wyniki prenatalnych do porównania?
Załączniki
Anulka.
Fanka BB :)
Hi hi gratulacje [emoji16] chciałaś dziewczynkę dobrze pamiętam?Nie dostałam zdjęcia, nie miałam badania na fotelu, zapomniałam zapytać się o tą cytologie, nie dostałam skierowania na żadne badania. Za to będzie dziewczynka [emoji66] [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Aleinadd jakieś głupie babsko Ci się trafiło,ale najważniejsze,że z maluszkiem w porządku
Ja też muszę na dniach iść pobrać krew,a tego baaaaaardzo nie lubię i zawsze jest problem,bo nie chce lecieć
U mnie to samo dlatego zawsze prosze o wode do picia i ponadto aby pobrali zwykla strzykawka (nie próżniową) i teraz jest ok.
Ja w pierwszej o drugiej ciąży dwa razy "odwiedziłam" Kopernika i raz Ujastek i dużo lepiej wspominam ten drugi. W Koperniku to zawsze patrzyli na mnie jak na naciagaczkę a niestety za pierwszym razem przyjechałam z krwawieniem ktore okazało sie początkiem naturalnego poronienia (położne kiepskie tylko rzucały tekstami zebym przestała ryczeć bo przecież to i tak nic nie zmieni).
Ja prowadzę ciąże w Lux medzie i dwie prowadziłam u innego lekarza z poprzednim dzieckiem i w tej ciąży chodzę do innego. Obaj byli z Kopernika, ale wcale mnie nie namawiali zebym tam rodziła, sami stwierdzali ze w dzisiejszych czasach nie ma znaczenia skąd lekarz a gdzie chcesz rodzic.
Dwóch synów urodziłam na Żeromskiego i nie wyobrażam sobie zebym teraz miała rodzic gdzieś indziej. Jestem zachwycona szpitalem, lekarzami, położnymi i pomocą laktacyjna!!!
Ja miałam dwie cesarki i to tez mocno zważylo na wyborze- Żeromski ma zupełnie inną procedurę cc niz inne krakowskie szpitale, po drugie najlepsza poradnie laktacyjną i coś z czego myslalam ze nie skorzystam ale jednak- jeśli dziecko musi zostac w szpitalu matka zostaje razem z nim (np Ujastek i Rydygier wypisuje matkę a dziecko zostaje samo). Za drugim razem moje dziecko spędziło 2 tyg w szpitalu a ja razem z nim!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo wreszcie ktos z Krakowa Myślalam ze sama jestem.Ja mam lekarza z Ujastek i tam tez planuje porod.Opinie sa rozne ale tak jak wszedzie i te pozytywne i te bardzo negatywne.Przekonamy sie w czerwcu
Zając Czerwcowy
Hmmm a ja nie mam.tak wyliczonego ryzyka...
*Vanilia*
Moderatorka
Zając fajna będzie niespodzianka. Ciekawa jestem reakcji [emoji3]
Majka ooo cudnie. Gratulacje [emoji323]
Majka ooo cudnie. Gratulacje [emoji323]
reklama
Gemmina