reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Bellax,ja bym naprawde do tesciow sie odezwala i juz dzis sie spakowala,zeby miec mniej stresow,bo to jest ciaza. Musiny miec spokoj,aby nasze malenstwa sie dobrze i zdrowo rozwijaly. P.s. wiem co czujesz.

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
1480876970-1d1mld.jpeg

Mnie to chyba maz za bardzo rozpieszcza w ciazy :D jest cudowny... Wasi mezowie tez jeszcze bardziej was "ubostwiaja" odkad jestescie w ciazy?:-)

uwo9dqk323h73wzt.png
W pierwszej tak, tej już tak nie przeżywamy (ale to oboje mamy już takie luźniejsze podejście) :) Czasami przytyka ucho do brzucha i głaszcze go, mimo, że nie tam jest Dzidzia gdzie mizia, ale niech się nakręca ;)
Nic tylko się cieszyć, korzystać i napawać się tym szczęściem ;)

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Bellax rozumiem że teraz nie możesz jeszcze sie wyprowadzić ale może sprubój chociaż na ferie? To by była okazja żeby zobaczyć jak się będziesz doładować z treściami bo z nimi też różnie bywa a szlaki zawsze można już przetrzeć ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny to teraz takie bardziej przyziemne pytanie:jak z wasza waga?Ile juz +/- przybralyscie na wadze?Ja dokladnie sie nie wazylam przed ciaza wydaje mi sie ze wazylam ok 58kg a teraz 60.40+.Moze zrobimy osobny watek jezeli wam sie ten temat wydaje interesujacy?

Dziewczyny to teraz takie bardziej przyziemne pytanie:jak z wasza waga?Ile juz +/- przybralyscie na wadze?Ja dokladnie sie nie wazylam przed ciaza wydaje mi sie ze wazylam ok 58kg a teraz 60.40+.Moze zrobimy osobny watek jezeli wam sie ten temat wydaje interesujacy?

U mnie według środowego ważenia 0,6 kg na plusie

reklama

U mnie -3,5 kg. Ale mam sporą nadwagę więc nie ma co się martwic:)

Do góry