reklama
Az tak to niestety nie.. ale za to czesto gotuje,zmywa gary i robi inne przyziemne rzeczy
Mnie to chyba maz za bardzo rozpieszcza w ciazy jest cudowny... Wasi mezowie tez jeszcze bardziej was "ubostwiaja" odkad jestescie w ciazy?:-)
D
Deleted member 158674
Gość
W pierwszej tak, tej już tak nie przeżywamy (ale to oboje mamy już takie luźniejsze podejście) Czasami przytyka ucho do brzucha i głaszcze go, mimo, że nie tam jest Dzidzia gdzie mizia, ale niech się nakręca
Mnie to chyba maz za bardzo rozpieszcza w ciazy jest cudowny... Wasi mezowie tez jeszcze bardziej was "ubostwiaja" odkad jestescie w ciazy?:-)
Nic tylko się cieszyć, korzystać i napawać się tym szczęściem
Bellax rozumiem że teraz nie możesz jeszcze sie wyprowadzić ale może sprubój chociaż na ferie? To by była okazja żeby zobaczyć jak się będziesz doładować z treściami bo z nimi też różnie bywa a szlaki zawsze można już przetrzeć
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
motylek05
Fanka BB :)
Dziewczyny to teraz takie bardziej przyziemne pytanie:jak z wasza waga?Ile juz +/- przybralyscie na wadze?Ja dokladnie sie nie wazylam przed ciaza wydaje mi sie ze wazylam ok 58kg a teraz 60.40+.Moze zrobimy osobny watek jezeli wam sie ten temat wydaje interesujacy?
Anusiek1508
Anusiek1508
Mój też jest przekochany, rozpieszcza, jeszcze bardziej we wszystkim pomaga, a nawet wyręcza, troszczy się i tak słodko glaszcze po brzuszku...będzie super tatą
emkamat10
Dziewczyny to teraz takie bardziej przyziemne pytanie:jak z wasza waga?Ile juz +/- przybralyscie na wadze?Ja dokladnie sie nie wazylam przed ciaza wydaje mi sie ze wazylam ok 58kg a teraz 60.40+.Moze zrobimy osobny watek jezeli wam sie ten temat wydaje interesujacy?
U mnie według środowego ważenia 0,6 kg na plusie
reklama
madireiro
U mnie -3,5 kg. Ale mam sporą nadwagę więc nie ma co się martwic