reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Bellax spróbuj porozmawiać szczerze z rodzicami, powiedz im, ze ich ciągle docinki bardzo Cię bolą, że teraz potrzebujesz spokoju, bo dziecko, bo szkoła... Oni też muszą ochłonąć, bo to na pewno dla nich szok. Musicie dać sobie trochę czasu. Wyprowadzka do teściów to jest jakaś alternatywa, ale zostawiłabym to jako ostateczność, gdybyś już totalnie źle się czuła we własnym domu.
Zobaczysz, ze jeszcze tydzień, dwa i wszystko się ułoży :*

reklama
Bellax chyba raz pisałaś że Twoi rodzice też są bardzo młodzi czy mi się wydaje? Mama ma 37 lat? Jeśli tak to znaczy że Oni też mieli Ciebie wczas, i tym bardziej powinni zrozumieć że czasami tak jest i wspierać. Życzę Ci dużo siły. Dobrze ze masz wsparcie w partnerze [emoji4] wyprowadzcie się jak najszybciej. Czasem lepiej biedniej a spokojnie.

Daktyl uspokoilas się i to najważniejsze. Teraz miły wieczór [emoji1]

Caixa ja póki co stoję z wagą w miejscu [emoji5]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Suelen ja dzisiaj zaczęłam używać Palmersa fajna konsystencjia i ładnie się wchłania mam delikatną skórę po nim bałam się że zapach będzie mnie drażnić ale jest ok
f2w3rjjg7mhqu6cw.png

Dziewczyny to teraz takie bardziej przyziemne pytanie:jak z wasza waga?Ile juz +/- przybralyscie na wadze?Ja dokladnie sie nie wazylam przed ciaza wydaje mi sie ze wazylam ok 58kg a teraz 60.40+.Moze zrobimy osobny watek jezeli wam sie ten temat wydaje interesujacy?
Ja startowałam z wagą 80 kg. W okresie największych zachcianek Było już nawet 84 kg a dziś 76 kg.

reklama
Do góry