hej Beatko, hej Dziewczyny ! piszę na razie z kompa od znajomych, u mnie nie ma netu, robimy remont i wszystko jest w rozsypce , tzn tylko mieszkanie , u mnie i u małego mam nadzieję wszystko w jak najlepszym.... wchodzę i co widzę?? do nadrobienia ponad 400 stron ! oż w mordę, nie wiem jak dam radę, próbowałam korzystać z forum BB przez tel ale jakoś tego nie ogarniam
wątpię żebym zdołała nadrobić te 400 stron, więc z góry przepraszam, jeśli nie odpowiedziałam na jakiegoś posta lub pytanie. postaram się w miarę moich umiejętności być teraz na bieżąco ! co tam drogie Mamusie ? na początek chciałam przywitać Nowe Mamusie, jeśli jakieś doszły ! i oczywiscie ucałować moje kochane Czerwcówki, które , tak bardzo mnie dotąd wspierały w trudnych chwilach? co się u mnie wydarzyło- na początek może tyle że gin stwierdził ,żę toxo już przechorowane, że to jakaś stara choroba sprzed ciąży więc nie zagraża małemu...a poza tym- jutro mam prenatalne, więc wszystko bedę wiedzieć, czy mały jest zdrowy a może już w końcu poznam płeć, czy to żeczywiście mały czy jednak mała
dziękuję Wam kochane moje za troskę ! łatwiej się przechodzi cięzkie chwile wiedząc, że ma się takie wirtualne Przyjaciółki
i postaram się choć pobieznie przejrzec zaległe wpisy żeby wiedzieć co u Was nowego. buziole
!!!