reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Narazie jeszcze jakiś czas poczekamy. Nie chce wchodzić z nimi w konflikt prawny, a to ten typ co nie przystanie tylko bedzie się rzucał. w kwietniu kończę 18 lat. Mam nadzieję że jednak mimo wszystko trochę się ogarną. Ogólnie wydawało się że jest ok. Raz na jakis czas słyszę nieprzyjemny tekst w stylu " no złe się czujesz a czego się spodziewałaś" ale zaczynało być lepiej.A od 2 dni znowu jazdy... że chodzę i płacze. Jedno jest pewne w dzień napisania ostatniej matury czy będzie dobrze czy źle mnie tam już nie będzie, jeśli takie sytuacje jak ostatnio będą częściej wyprowadzam się w ferie. Ale mam świadomość że powrotu nie będzie.

w57vyx8dubspq12k.png
Pamiętam jak moja koleżanka w młodym wieku zaszła w ciąże i mama też ciągle miała do niej pretensje aż w końcu wyrzuciła ją z domu. Ona zamieszkała u chłopaka a dwa miesiące po porodzie "babcia" wstawiała zdjęcia z podpisem: z ukochaną wnusią ! Myślę, że rodzice potrzebują trochę czasu żeby się oswoić a z drugiej strony to dla mnie jest niepojęte. Wydaje mi się , że powinnaś teraz otrzymać masę wsparcia i miłości , bo sytuacja dla ciebie też na pewno jest trudna a nie tylko dla nich. Tak czy siak dasz sobie radę , przecież my kobiety zawsze sobie radzimy. Jesteś dziela i odważna , bo nie zabiłaś swojego dziecka i musisz puszczać słowa innych mimo uszy. Z drugiej strony do mnie też dla żartu ktoś powie - chciałaś dziecka to teraz wymiotuj . Ja się teraz z tego śmieje, bo wiedziałam jak będzie.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Narazie jeszcze jakiś czas poczekamy. Nie chce wchodzić z nimi w konflikt prawny, a to ten typ co nie przystanie tylko bedzie się rzucał. w kwietniu kończę 18 lat. Mam nadzieję że jednak mimo wszystko trochę się ogarną. Ogólnie wydawało się że jest ok. Raz na jakis czas słyszę nieprzyjemny tekst w stylu " no złe się czujesz a czego się spodziewałaś" ale zaczynało być lepiej.A od 2 dni znowu jazdy... że chodzę i płacze. Jedno jest pewne w dzień napisania ostatniej matury czy będzie dobrze czy źle mnie tam już nie będzie, jeśli takie sytuacje jak ostatnio będą częściej wyprowadzam się w ferie. Ale mam świadomość że powrotu nie będzie.

w57vyx8dubspq12k.png
Mysle, ze oni sie obwiniaja i nie daja sobie rady z wlasnymi myslami i uczuciami jeszcze dlatego takie wybuchy..mam nadzieje, ze sie to unormuje i bedzie miedzy Wami wszystko dobrze .. trzymam kciuki [emoji110]

Bellax pewnie mieli inne plany ze swoja pierworodna latorosla i dlatego im tak ciezko. Mysle, ze dla kazdego z was to trudna sytuacja, ale bedzie dobrze. Ty teraz dbaj o siebie i ucz sie , aby nic ci jie zarzucono.

Bellax współczuję ci bardzo! Dla mnie takie słowa od jakby nie patrzeć najbliższych osób są niedopuszczalne i gdybym ja usłyszała coś takiego od swojej mamy to bym nie umiała codziennie na nią patrzeć. Co innego zmartwienie i zawód, a co innego teksty o aborcji! Ściskam mocno i mam nadzieję, ze ułożysz sobie życie zgodnie ze sobą - miejmy nadzieje, że przy wsparciu rodziców

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy którąś z was kupiła dla swojego dziecka ta matę do tańczenia bebo z Fisher Price ? Moje szwagierka chciała matę do tańczenia dla synka, szukam opinni. A ta bebo jest teraz reklamowana . Fajna jest?

f2w3skjoapwrgv7j.png

Dziewczyny czy którąś z was kupiła dla swojego dziecka ta matę do tańczenia bebo z Fisher Price ? Moje szwagierka chciała matę do tańczenia dla synka, szukam opinni. A ta bebo jest teraz reklamowana . Fajna jest?

f2w3skjoapwrgv7j.png

Maty nie, ale koleżanki córcia ma samego tego robota bebo i podobno super

reklama
Do góry