reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja ostatnio czytałam że często nagłe odstawienie papierosów w ciąży jest bardziej szkodliwe niż zmniejszona ilość palenia. Że ten głód nikotynowy jest bardziej szkodliwy.
Jak kogoś odrzuca to super problem z głowy ale jak ktoś nadal czuje ogromną potrzebę to takie małe buchy mogą się okazać zbawienne ;)

w57vyx8dubspq12k.png
Niestety są to bzdury wymyślone aby uciszyć własne sumienie. Jeżeli jakiś ginekolog radzi aby rzucać palenie powoli to nie jest to lekarz moim zdaniem. Każda ilość nikotyny może zaszkodzić dziecku. Sama paliłam przed ciążą i w momencie kiedy zrobiłam test wyrzucilam paczkę do kosza. Polecam Mameginekolog w internecie bardzo mądra babeczka i w kwestii palenia sie ostatnio wypowiadała.

0d1y3e3kgrmge34s.png

reklama
Ja też od razu rzuciłam palenie i już nie myślę nawet przez chwilkę że mi się chce i mąż przy okazji też rzucił, to nic dobrego. A ciąża to najbardziej mobilizujący moment na zmianę :)

To się uspokoilam ;) niepotrzebnie się sama nakrecalam.
Dziewczyny ja nie miałam żadnych objawów do tej pory, troszke mnie piersi bolały i może więcej spałam. Nie ma sensu się nakrecać chociaż nie powiem na początku też się bałam, że nie czuje tej ciąży. Za to ostatni tydzień był okropny mdłości, wymioty i biegunka wszystko na raz. Na szczęście już przeszło ;-)

0d1y3e3kgrmge34s.png

Za to martwiła byś się ze coś jest nie tak. [emoji4][emoji16][emoji16]

34bwyx8dkk6avua5.png
Ja tak ostatnio mam, ze zastanawiam się czy jestem na pewno w ciąży bo w sumie nie mam żadnych objawów. Na początku tylko mdłości i zgaga a teraz nic. I tylko brzuszek dostałam ale w sumie jem troszkę więcej. Wszystko się okaże czy wszystko ok we wtorek

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak ostatnio mam, ze zastanawiam się czy jestem na pewno w ciąży bo w sumie nie mam żadnych objawów. Na początku tylko mdłości i zgaga a teraz nic. I tylko brzuszek dostałam ale w sumie jem troszkę więcej. Wszystko się okaże czy wszystko ok we wtorek

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno wszystko będzie oki. Trzymam kciuki za udaną wizyte.

f2w3rjjgfd8znk4b.png

reklama
Do góry