Niestety są to bzdury wymyślone aby uciszyć własne sumienie. Jeżeli jakiś ginekolog radzi aby rzucać palenie powoli to nie jest to lekarz moim zdaniem. Każda ilość nikotyny może zaszkodzić dziecku. Sama paliłam przed ciążą i w momencie kiedy zrobiłam test wyrzucilam paczkę do kosza. Polecam Mameginekolog w internecie bardzo mądra babeczka i w kwestii palenia sie ostatnio wypowiadała.A ja ostatnio czytałam że często nagłe odstawienie papierosów w ciąży jest bardziej szkodliwe niż zmniejszona ilość palenia. Że ten głód nikotynowy jest bardziej szkodliwy.
Jak kogoś odrzuca to super problem z głowy ale jak ktoś nadal czuje ogromną potrzebę to takie małe buchy mogą się okazać zbawienne
reklama
Monya81
Fanka BB :)
Jest takie dobre mazywa sie bavaria i ma prawdziwe 0%
No właśnie bavarię mąż mu kupił. I jak na moją pamięć smakuje jak piwo. Z synem zapijałam się latem o smaku jabłkowym, ale to raczej smak lemoniady nic piwa
Dziewczyny ja nie miałam żadnych objawów do tej pory, troszke mnie piersi bolały i może więcej spałam. Nie ma sensu się nakrecać chociaż nie powiem na początku też się bałam, że nie czuje tej ciąży. Za to ostatni tydzień był okropny mdłości, wymioty i biegunka wszystko na raz. Na szczęście już przeszło ;-)To się uspokoilam niepotrzebnie się sama nakrecalam.
Arya88
Dziewczyny ja to bym wiele oddała za brak objawów [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 167877
Gość
Za to martwiła byś się ze coś jest nie tak. [emoji4][emoji16][emoji16]Dziewczyny ja to bym wiele oddała za brak objawów [emoji12]
Ja tak ostatnio mam, ze zastanawiam się czy jestem na pewno w ciąży bo w sumie nie mam żadnych objawów. Na początku tylko mdłości i zgaga a teraz nic. I tylko brzuszek dostałam ale w sumie jem troszkę więcej. Wszystko się okaże czy wszystko ok we wtorekZa to martwiła byś się ze coś jest nie tak. [emoji4][emoji16][emoji16]
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 16
Gość
Napewno wszystko będzie oki. Trzymam kciuki za udaną wizyte.Ja tak ostatnio mam, ze zastanawiam się czy jestem na pewno w ciąży bo w sumie nie mam żadnych objawów. Na początku tylko mdłości i zgaga a teraz nic. I tylko brzuszek dostałam ale w sumie jem troszkę więcej. Wszystko się okaże czy wszystko ok we wtorek
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
klaudusiaNK
Ja jednak wolę mieć objawy... Moje motto ostatnich dwóch miesięcy: "dzień bez przytulanka porcelany dniem straconym" [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Czekamy na wieści an!
Czekamy na wieści an!
reklama
Zając Czerwcowy
Tak! Ono jedno smakuje jak prawdziwe piwo !No właśnie bavarię mąż mu kupił. I jak na moją pamięć smakuje jak piwo. Z synem zapijałam się latem o smaku jabłkowym, ale to raczej smak lemoniady nic piwa