Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane ja już po genetycznym,z dzieckiem w porządku ,ale nie wszystko wyszło dobrze ehh napisze więcej jak dojadę do domu...
Ja jestem przeczulona na tym punkcie - wiele miałam na studiach o FAS - teraz w grupie podjerzewamy jedną dziewczynkę właśnie, że jej zaburzenia zamwiazane są z FAS. Zaszkodzić może nie zaszkodzi , ale po co ryzykować.No dobra ale kefir też zawiera alkohol przez naturalny proces fermentacji.To jak se tak pół małego Leszka chlipnę chyba nie zaszkodzi nie ? Nie codziennie oczywiście no ale dzisiaj aż mnie nosi za piwem.
Czekamy na informację...Kochane ja już po genetycznym,z dzieckiem w porządku ,ale nie wszystko wyszło dobrze ehh napisze więcej jak dojadę do domu...
No właśnie. Ja tam też wolę dmuchać na zimne u nie ryzykować zdrowia dziecka.Ja jestem przeczulona na tym punkcie - wiele miałam na studiach o FAS - teraz w grupie podjerzewamy jedną dziewczynkę właśnie, że jej zaburzenia zamwiazane są z FAS. Zaszkodzić może nie zaszkodzi , ale po co ryzykować.
Tym bardziej , że skutki są okrutne.No właśnie. Ja tam też wolę dmuchać na zimne u nie ryzykować zdrowia dziecka.