reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ciśnienie jak zdechła kura 100/60 norma u mnie. Kawa już mi górą wychodzi. Ale może to jest myśl,żeby więcej pić.

Kebaba na wieczór machnę- nie ma opcji,że nie. I tak na piwo mnie dzisiaj ciągnie, ło matko ale jaaaaaaakkkkkk....
A to zaszalej wez lyka ;)

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Czytałam was od rana, wzięłam się za sprzątanie. Długo mi to nie zajęło a wy znowu tyle napisalyscie, jestem w szoku. Ogarnęłam w mieszkaniu i mogę się lenić. Też pół nocy nie spałam przez wiatr. Ale śniegu u nas niema :( teraz będę leżeć słuchać muzyki i pić pyszna herbatkę z cytrynka i sokiem malinowym :) sama siedzę w domku bo facet w pracy. Jakoś do 22 wysiedze haha :)

chwalicie się widokami z okna to ja też :) a co :)
1480689151-1d1mld.jpeg
czwarte piętro, widoki są ale wchodzić tu już nie daje rady... A co będzie później? :(

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

A czemu taki humor?? PISZ

Jakoś tak obawy mnie naszly... Ostatnią wizytę miałam na początku listopada. Teraz już minęły mi mdłości, zmęczenie itd i jakoś przestałam się czuć jak w ciąży. Ale ja już jestem takim czarnowidzem. Mam nadzieję, ze na najbliższej wizycie w Mikołajki usłyszę same dobre wieści :)

Ciśnienie jak zdechła kura 100/60 norma u mnie. Kawa już mi górą wychodzi. Ale może to jest myśl,żeby więcej pić.

Kebaba na wieczór machnę- nie ma opcji,że nie. I tak na piwo mnie dzisiaj ciągnie, ło matko ale jaaaaaaakkkkkk....
Ja ostatnio miałam smaka i wypiłam karmi...

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Dziewczyny czy któraś z was paliła przed ciążą? Ja palilam coprawda nie dużo ale jednak i dopiero teraz sobie o papierosach przypomniałam. Wczesniej jak sie dowiedzialam ze jestem w ciąży to dosłownie cała paczka poszła do kosza w sekundę. I wcale mnie nie ciągnęło.

f2w3rjjgfd8znk4b.png

Czytałam was od rana, wzięłam się za sprzątanie. Długo mi to nie zajęło a wy znowu tyle napisalyscie, jestem w szoku. Ogarnęłam w mieszkaniu i mogę się lenić. Też pół nocy nie spałam przez wiatr. Ale śniegu u nas niema :( teraz będę leżeć słuchać muzyki i pić pyszna herbatkę z cytrynka i sokiem malinowym :) sama siedzę w domku bo facet w pracy. Jakoś do 22 wysiedze haha :)

chwalicie się widokami z okna to ja też :) a co :)
1480689151-1d1mld.jpeg
czwarte piętro, widoki są ale wchodzić tu już nie daje rady... A co będzie później? :(

Mam bardzo podobny widok i tez czwarte piętro. Narazie wchodze bez problemu i sama robie zakupy... Mam nadzieję, że dam rade jak najdłużej

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Dziewczyny czy któraś z was paliła przed ciążą? Ja palilam coprawda nie dużo ale jednak i dopiero teraz sobie o papierosach przypomniałam. Wczesniej jak sie dowiedzialam ze jestem w ciąży to dosłownie cała paczka poszła do kosza w sekundę. I wcale mnie nie ciągnęło.

f2w3rjjgfd8znk4b.png
Ja paliłam dosyć dużo. Bo w pracy tak zabijalam nudę może to dziwnie brzmi. Haha ciężko mi było odstawić. Teraz zdarzy mi się że parę buszków wezmę od mojego Przemka bo pali. Moja mama paliła ze mną cała ciążę. Moja teściowa też paliła dwie ciąże. Wiem że może nie powinnam nawet bucha wziąść ale chyba lepsze to niż miała bym paczkę dziennie palić. I tak dla mnie sukcesem było to że umiem wytrzymać :)

reklama
Jakoś tak obawy mnie naszly... Ostatnią wizytę miałam na początku listopada. Teraz już minęły mi mdłości, zmęczenie itd i jakoś przestałam się czuć jak w ciąży. Ale ja już jestem takim czarnowidzem. Mam nadzieję, ze na najbliższej wizycie w Mikołajki usłyszę same dobre wieści :)
Ja też nie czuje sie jakbym w ciąży była. [emoji5] a mdłości Wogole nie mialam. A zmęczenie to tylko wieczorem a w dzień pełna energii [emoji5] nic sie nie martw!!!!

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Do góry