Matka:)
Fanka BB :)
Widocznie jej organizm miał za mało instynktu hahahahMoja znajoma paliła cała ciążę i nic jej nie obrzydzało. Czasami mialam ochotę wbić jej tego peta prosto w czoło[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widocznie jej organizm miał za mało instynktu hahahahMoja znajoma paliła cała ciążę i nic jej nie obrzydzało. Czasami mialam ochotę wbić jej tego peta prosto w czoło[emoji16]
Hehehe dobre[emoji23]Widocznie jej organizm miał za mało instynktu hahahah
Rozmawiałam z ginekologiem kiedyś na temat kawy w ciąży . Wysmiał mnie trochę. Mówił że jak wypije 2 dziennie czy jedna to nic się nie stanie. Wiadomo nie siekiere jakąś. Śmiał się ze połowa kobiet nie pije bo ma mdłości itp a druga w dalszej ciąży lata do toalety co chwile to nie jest tego warte [emoji23][emoji23][emoji23]A ja znów nie do końca odstawiłam kawe. Pije jedną rano.Puszczalską z mlekiem. Przed ciąża czarna sypana dwa razy dziennie.
Ja z kawy rano nie zrezygnuje.Rozmawiałam z ginekologiem kiedyś na temat kawy w ciąży . Wysmiał mnie trochę. Mówił że jak wypije 2 dziennie czy jedna to nic się nie stanie. Wiadomo nie siekiere jakąś. Śmiał się ze połowa kobiet nie pije bo ma mdłości itp a druga w dalszej ciąży lata do toalety co chwile to nie jest tego warte [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja pije tak 2 dziennie maks rozpuszczalne i czubatej łyżeczki. Mam z reszta ciśnienie 90 na 50 itp. Więc psychicznie mi to pomaga hahaha [emoji4] ale już mam sikanie po że szok. A w nocy to wstaje średnio 3 razyJa z kawy rano nie zrezygnuje.