reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cześć dziewczyny. Nie udzielam się ostatnio za mocno ale wszystko skrupulatnie czytam. Chyba dopadł mnie jakiś dół bo czasami zaczynam coś pisać i w połowie zdania rezygnuje. Myślałam że po wczorajszej wizycie będę bardziej szczęśliwa i naprawdę jestem ale doszło do tego tyle dziwnych rozmyślań na temat mojego małżeństwa ze az glupieje.

U mnie też dzisiaj od rana biało. Gdyby mój M. nadal ze mną był pewnie szykowalibyśmy się na wypad na narty bo górkę nasza juz otworzyli[emoji20] zawsze się cieszyłam z zimy a teraz... sama nie wiem.

Za parę dni kończę 30 lat. Nigdy sobie nie wyobrażałam ze w wieku 30 lat będę sama i w ciazy na dodatek.

f2w3rjjgfd8znk4b.png

reklama
Hej dziewczyny faktycznie postów jest cała masa podczytuje kiedy tylko mogę. Wyszłam już ze szpitala dziękuję za kciuki  ;) gratuluję udanych wizyt i pięknych maluszków :) ale wam zazdroszczę tej pogody coś pięknego ja już wczoraj przybralam pokój świątecznie :-D an93 nie stresuj się kochana, a jeżeli tylko masz obawy to jedz to skonsultować dla swojego i maluszka spokoju  :) ustalili mi badania prenatalne... Niestety w moim przypadku refundowane więc 13.12 o 8.15 baaaardzo proszę was o te magiczne kciuki kochane

w4sqskjo42c0gnha.png

Cześć dziewczyny. Nie udzielam się ostatnio za mocno ale wszystko skrupulatnie czytam. Chyba dopadł mnie jakiś dół bo czasami zaczynam coś pisać i w połowie zdania rezygnuje. Myślałam że po wczorajszej wizycie będę bardziej szczęśliwa i naprawdę jestem ale doszło do tego tyle dziwnych rozmyślań na temat mojego małżeństwa ze az glupieje.

U mnie też dzisiaj od rana biało. Gdyby mój M. nadal ze mną był pewnie szykowalibyśmy się na wypad na narty bo górkę nasza juz otworzyli[emoji20] zawsze się cieszyłam z zimy a teraz... sama nie wiem.

Za parę dni kończę 30 lat. Nigdy sobie nie wyobrażałam ze w wieku 30 lat będę sama i w ciazy na dodatek.

f2w3rjjgfd8znk4b.png
Justynka wierzę,że wszystko się jakoś ułoży i że to wszystko nie będzie ważne kiedy zobaczysz swoje maleństwo. Wierzę,że ono czuje Twoje samopoczucie.. jesteś silna babka wiem to ! I trzymam mocno kciuki [emoji8]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

O Justynka myślałam dzisiaj o Tobie. Wszystko się ułoży kochana ;)

Kurde czy Was też tak głowa boli w ciąży- no masakra jakaś tak mi łeb rozsadza od jakiegoś czasu.wwrrrrr :(

Ostatnio wcale nie czuje się silna.

f2w3rjjgfd8znk4b.png
Skoro koleś okazał się dupkiem- tylko dupek zostawia kobietę w ciąży !!! To nie masz ci się załamywać. Lepiej teraz niż potem. Dasz sobie radę z dzieckiem nie oszukujmy się, ale wiele kobiet nie może liczyć na wsparcie swojego męża przy dziecku i nie jest w lepszej sytuacji od Ciebie. Myśl pozytywnie. Czeka gdzieś na Ciebie wymarzony koleś, który będzie codziennie glaskał Cię po brzuszku jak będziesz w następnej ciąży i będzie dawał miłość i Tobie i waszym dzieciom. Może za bardzo byś chciała żeby wrócił mąż lub się zaintersował a takie nadzieje bola jeszcze bardziej w zderzeniu z rzeczywistością.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama

f2w3rjjgfd8znk4b.png
Czesc grudniowko :) z ktorego dnia ? :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Do góry