reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Parę dni miałam właśnie tak na chwile jak mówisz. Teraz ból stały z minuty na minutę gorszy . Ledwo chodze. Nie wiem co mogę wziąć . Sama boje się brać leków. Prawie nic teraz nie wolno. Może apap wezmę w najgorszym momencie . [emoji24]

34bwyx8dkk6avua5.png
Ja to samo. Kręgosłup mam krzywy jak cholera ( prawie 30 stopni), zrotowany, wyrośl kostna na C7, samo to mi dawało popalić. Odkąd zaszłam w ciążę ból nie do zniesienia a od tygodnia, paraliżujący bol od kości ogonowej przez nogę do pięty... tylko rwy mi do szczęścia było potrzeba... oby do poniedziałku do wizyty

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
U nas snieg sypie :-) robi sie bialo ,cudny widok :-) ale jutro ma byc juz deszcz :-( a jutro z mezem jedziemy do Wroclawia do kina i do sushi restauracji,gdyby nie padalo na jarmark bysmy sie wybrali. Oby pogoda dopisala.

uwo9dqk323h73wzt.png

U nas tez śnieg sypie drogi nie odśnieżone ciężko się jeździ .
Głowa mnie dzisiaj boli, Apap mi się skończył muszę do apteki .
To nie był dobry dzień ale cieszę się z waszych wizyt

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emkamat opisz proszę jakie masz objawy ja też mam takie bóle w krzyżu a może raczej w kości ogonowej. Dziś dużo czasu spędziłam w kuchni i ogólnie jak dużo chodzę albo stoję to mam takie bóle potem ze nawet się położyć nie mogę. Właśnie leżę ale już nie wiem jaka pozycje wybrać bo jak zaboli to oddech tracę.

p19ucsqv6rf79f3c.png

Teraz jestem na takim etapie, ze boli cały czas, najbardziej tak jakby lewy posladek, czasem lezdzwie, promieniuje do nogi jest to takie ciągłe kłucie. przy każdy kroku się nasila a czasem zaboli tak, ze mam wrażenie, ze się zaraz przewroce bo tak momentalnie podcina nogi

Teraz jestem na takim etapie, ze boli cały czas, najbardziej tak jakby lewy posladek, czasem lezdzwie, promieniuje do nogi jest to takie ciągłe kłucie. przy każdy kroku się nasila a czasem zaboli tak, ze mam wrażenie, ze się zaraz przewroce bo tak momentalnie podcina nogi
No to ja mam tak samo tylko że z prawej strony krzyże prawy pośladek prawa noga. Tylko że mi po odpoczynku czy załóżmy po przesłanej nocy jeszcze przechodzi i pojawia się znów po południu jak dużo chodzę. Potem chodzic nie moge leżeć nie mogę a jak się już położę to nie ma szans żeby wstać bo przy każdym ruchu ból. Ale to ma zwiazek z ciaza? To ciaza uciska na kregoslup czy co? Daj znać co Ci zaleca lekarze. Buzka

p19ucsqv6rf79f3c.png

reklama
Ja to samo. Kręgosłup mam krzywy jak cholera ( prawie 30 stopni), zrotowany, wyrośl kostna na C7, samo to mi dawało popalić. Odkąd zaszłam w ciążę ból nie do zniesienia a od tygodnia, paraliżujący bol od kości ogonowej przez nogę do pięty... tylko rwy mi do szczęścia było potrzeba... oby do poniedziałku do wizyty

w57vyx8dubspq12k.png
A planujesz znieczulenie do porodu? Bo jak tak to dopytaj lekarza czy możesz mieć przy swoim skrzywieniu. Ja też mam krzywy i wyczytałam o tym przed samym porodem ze mogą przez to odmówić i się stresowalam, ale okazało się ze jest ok.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Do góry