reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Podpinam się pod pytanie bo mam to samo [emoji22] pytałam ginekologa ale kazał przetrwać bez leków. .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam paracetamol biore i smaruje skronie amolem :-)

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Albo już coś takiego zamiast tego kartonu . Też wszędzie można zabrać Zobacz załącznik 785547
Gratuluję ślubu :) jejku ale zazdroszczę, tych przygotowan, emocji :) Az mi sie znowu zachciało :) My mieliśmy ślub w 2011 r. A suknie szyłam w salonie Agnes, miałam taka, udało mi sie znaleźć zdjecie katalogowe
Ja miałam ślub w 2010 , też bym chciała jeszcze raz .Miałam dwie suknie jedna taka wielka z trenem a druga skromna .Obie kupiłam z Chin prze internet 800 zł za dwie :) wiem, wiem jestem szalona :p ale mi się mega udało , były śliczne i obie szyte ma miarę .Jak znajdę to wam wyśle zdjęcie

Ja szczerze chce mieć to już za sobą i przygotowywać się do przyjścia na świat bąbelka :*
[emoji175]

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Celebruj te chwile, nie pospieszaj czasu. Do ślubu jest wiele przygotowań a potem sam dzień i noc ma się wrażenie, że mija w 5 min.
A Bąbelek jest z Tobą i będzie z Wami na wszystkich zdjęciach. To bedą Wasze pierwsze formalne wspólnie uwiecznione chwile, choć Bąbel nieśmiało jeszcze bedzie skryty w brzuszku.

oar8pg4ngmro558y.png

Przepraszam za słownictwo ale no zesz ***** mac! jestem po wizycie, wyniki bardzo dobre ale te moje bóle kręgosłupa to jednak rwa kulszowa :( jutro idę do neurologa- załatwili mi wizytę na cito. Mam nadzieję, ze mnie nie położy do szpitala i ze na zwolnienie nie wyśle. wrrrr i ze nie będę musiała mieć cesarki.
To się wyzalilam. Idę ryczec.
Nie martw się. Do szpitala nie położą ani nie będziesz miała cesarski. Bardzo dużo kobiet w ciąży ma rwę- ucisk na nerwy. U mnie w rodzinie ciocia miała i 3 porody SN. Współczuje bólu , podobno jest okropny. Ewentualnie mogą Ci przepisać rehabilitację albo zalecić wizyty fizjoterapeuty.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Celebruj te chwile, nie pospieszaj czasu. Do ślubu jest wiele przygotowań a potem sam dzień i noc ma się wrażenie, że mija w 5 min.
A Bąbelek jest z Tobą i będzie z Wami na wszystkich zdjęciach. To bedą Wasze pierwsze formalne wspólnie uwiecznione chwile, choć Bąbel nieśmiało jeszcze bedzie skryty w brzuszku.

oar8pg4ngmro558y.png
Jak pięknie to napisałaś aż się wzruszyłam. Ahh te hormony

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry