Ja tam paracetamol biore i smaruje skronie amolem :-)Podpinam się pod pytanie bo mam to samo [emoji22] pytałam ginekologa ale kazał przetrwać bez leków. .
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
cymera
Fanka BB :)
Albo już coś takiego zamiast tego kartonu . Też wszędzie można zabrać Zobacz załącznik 785547
Ja miałam ślub w 2010 , też bym chciała jeszcze raz .Miałam dwie suknie jedna taka wielka z trenem a druga skromna .Obie kupiłam z Chin prze internet 800 zł za dwie wiem, wiem jestem szalona ale mi się mega udało , były śliczne i obie szyte ma miarę .Jak znajdę to wam wyśle zdjęcieGratuluję ślubu jejku ale zazdroszczę, tych przygotowan, emocji Az mi sie znowu zachciało My mieliśmy ślub w 2011 r. A suknie szyłam w salonie Agnes, miałam taka, udało mi sie znaleźć zdjecie katalogowe
Monya81
Ja szczerze chce mieć to już za sobą i przygotowywać się do przyjścia na świat bąbelka :*
[emoji175]
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Celebruj te chwile, nie pospieszaj czasu. Do ślubu jest wiele przygotowań a potem sam dzień i noc ma się wrażenie, że mija w 5 min.
A Bąbelek jest z Tobą i będzie z Wami na wszystkich zdjęciach. To bedą Wasze pierwsze formalne wspólnie uwiecznione chwile, choć Bąbel nieśmiało jeszcze bedzie skryty w brzuszku.
Emkaa
Nie martw się. Do szpitala nie położą ani nie będziesz miała cesarski. Bardzo dużo kobiet w ciąży ma rwę- ucisk na nerwy. U mnie w rodzinie ciocia miała i 3 porody SN. Współczuje bólu , podobno jest okropny. Ewentualnie mogą Ci przepisać rehabilitację albo zalecić wizyty fizjoterapeuty.Przepraszam za słownictwo ale no zesz ***** mac! jestem po wizycie, wyniki bardzo dobre ale te moje bóle kręgosłupa to jednak rwa kulszowa jutro idę do neurologa- załatwili mi wizytę na cito. Mam nadzieję, ze mnie nie położy do szpitala i ze na zwolnienie nie wyśle. wrrrr i ze nie będę musiała mieć cesarki.
To się wyzalilam. Idę ryczec.
cymera
mój wczoraj na usg odwalił focha ułożył się w jednej pozycji i to takiej że ciężko było coś zmierzyć i wiadomo było że po mamusiNam też się wczoraj łezka w oku zakręciła. Tak podskakiwał ten nasz łobuz - zgodnie uznaliśmy ze po Tatusiu [emoji16][emoji23]
Jak pięknie to napisałaś aż się wzruszyłam. Ahh te hormonyCelebruj te chwile, nie pospieszaj czasu. Do ślubu jest wiele przygotowań a potem sam dzień i noc ma się wrażenie, że mija w 5 min.
A Bąbelek jest z Tobą i będzie z Wami na wszystkich zdjęciach. To bedą Wasze pierwsze formalne wspólnie uwiecznione chwile, choć Bąbel nieśmiało jeszcze bedzie skryty w brzuszku.
No wlasnie. Będę czekać. Najgorsze jest to że szef za późno dostarcza zwolnienia do księgowej i dlatego jest opóźnienie. Następne sama zaniosę do księgowejAsia 26.12 to święto... Ale sobie w kulki leca z tym zusem...
reklama
Bellax123!
Już po Wszystko idealne. Ryzyko downa 1:15000 . Wszystko jest super ale... 95% Syn... Cieszę się ale nastawiłam się na córcia. Michał chodzi i się cieszy