reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny, a nie boicie się jeść tej wątróbki?
Czytałam,że w ciąży nie powinno się jej jeść.

oar8pg4ngmro558y.png
Wątrobka ma dużo Wit A i chodzi o to ze w ciąży nadmiar tej witaminy szkodzi ale spokojnie trzeba by było chyba jeść codziennie żeby przedobrzyć [emoji38]

reklama
Rybcia ale piekny wozek [emoji7]
Asia dobrze ze zostalas :)
Madzien ale Ty zdolna jestes!
Karabesque &&&&&
Heda najwazniejsze fajnie ze sie Toba zajeli i dobrze ze przylecisz na badania :) jednak dobrze jest miec spokoj psychiczny :)
Anulka &&&& bedzie dobrze :*
Anika i co z tym badaniem? Porazka ze tak po prostu sobie odwolali...
Monya a czemu nie powinno się?
Bellax bedzie dobrze :*

oar8s65gmlqg37sx.png

A mi medicover wywinął numer :(((( odwołali jutrzejsze prenatalne bo lekarz chory a to jedyny tam specjalista a ja jutro mam już 13t4d ostatni moment na to badanie...... jadę tam sie kłócić :(((((

svchs65gg8talrm7.png
Wspólczuję.Powinni koniecznie dac zastepstwo na tego lekarza lub do innej filii.

Bo duża dawka witaminy D i szczególnie w pierwszym trymestrze powinno się unikać, poza tym wątroba zajmuje się rozkładaniem samego syfu w organizmie właściciela, wiec sama w dobie taka idealna nie jest.
Podziwiam Was za to ze macie ochotę na jakiekolwiek mięso :) ja nadal nie toleruje żadnego zapachu mięsa, więc póki co mam temat z głowy.

oar8pg4ngmro558y.png

1480453698-1d1mld.jpeg
swoją sukienkę będę miała podobna ale jednak jak samemu się szyje w sensie że nie z salonu to się wydaje piękniejsza haha

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję ślubu :) jejku ale zazdroszczę, tych przygotowan, emocji :) Az mi sie znowu zachciało :) My mieliśmy ślub w 2011 r. A suknie szyłam w salonie Agnes, miałam taka, udało mi sie znaleźć zdjecie katalogowe

Załączniki

• 10229-front-1.jpg
    10229-front-1.jpg
    89,5 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Monya bez przesady 2 kawalki watrobki nie zaszkodza ;) nie mam zamiaru jesc jej kilogramami [emoji14] ja znowu nie mam wcale ochoty na slodycze ale mieso musi byc ;)
Polusiowa super ze takie dobre wiesci :) ja jutro o 9 ciekawe co zobacze [emoji3]

oar8s65gmlqg37sx.png

Do góry