Anulka.
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wielkie kciuki!!!!!!!!!!!!Dziewczyny za 25 min wchodzę do gabinetu... jest mi niedobrze z nerwów
Wątrobka Nie codziennie nic nie szkodzi a wręcz przeciwnie. Źródło witamin!Dziewczyny, a nie boicie się jeść tej wątróbki?
Czytałam,że w ciąży nie powinno się jej jeść.
Wspólczuję.Powinni koniecznie dac zastepstwo na tego lekarza lub do innej filii.A mi medicover wywinął numer ((( odwołali jutrzejsze prenatalne bo lekarz chory a to jedyny tam specjalista a ja jutro mam już 13t4d ostatni moment na to badanie...... jadę tam sie kłócić ((((
swoją sukienkę będę miała podobna ale jednak jak samemu się szyje w sensie że nie z salonu to się wydaje piękniejsza haha
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom