Emkaa
Fanka BB :)
Gratulacje !Już po Wszystko idealne. Ryzyko downa 1:15000 . Wszystko jest super ale... 95% Syn... Cieszę się ale nastawiłam się na córcia. Michał chodzi i się cieszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje !Już po Wszystko idealne. Ryzyko downa 1:15000 . Wszystko jest super ale... 95% Syn... Cieszę się ale nastawiłam się na córcia. Michał chodzi i się cieszy
Już po Wszystko idealne. Ryzyko downa 1:15000 . Wszystko jest super ale... 95% Syn... Cieszę się ale nastawiłam się na córcia. Michał chodzi i się cieszy
U nas było ciężko zmierzyć brzuszek bo chyba miało właśnie trening akrobatyki [emoji23] ah kocham tego małego łobuza nad życie [emoji173] aż łzy poszły [emoji23]mój wczoraj na usg odwalił focha ułożył się w jednej pozycji i to takiej że ciężko było coś zmierzyć i wiadomo było że po mamusi
Nie martw się. Do szpitala nie położą ani nie będziesz miała cesarski. Bardzo dużo kobiet w ciąży ma rwę- ucisk na nerwy. U mnie w rodzinie ciocia miała i 3 porody SN. Współczuje bólu , podobno jest okropny. Ewentualnie mogą Ci przepisać rehabilitację albo zalecić wizyty fizjoterapeuty.
I nic sie nie pamieta z wlasnego wesela i mija jak chwila moment. Reszte zobaczysz na zdjeciachCelebruj te chwile, nie pospieszaj czasu. Do ślubu jest wiele przygotowań a potem sam dzień i noc ma się wrażenie, że mija w 5 min.
A Bąbelek jest z Tobą i będzie z Wami na wszystkich zdjęciach. To bedą Wasze pierwsze formalne wspólnie uwiecznione chwile, choć Bąbel nieśmiało jeszcze bedzie skryty w brzuszku.
Jakie piękne zdjęcia!!!!! Ta sukienka na ostatnim zdjęciu cudna! [emoji7][emoji8][emoji175]Odważna , szalona, i troszkę głupia ale jak wiadomo głupi ma zawsze szczęście .Po prostu nie chciałam przepłacać a gdzie najtaniej padło na e bay no i Chiny Zobacz załącznik 785602 Zobacz załącznik 785603 Zobacz załącznik 785604