reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Już po ;) Wszystko idealne. Ryzyko downa 1:15000 :D. Wszystko jest super ale... 95% Syn... Cieszę się ale nastawiłam się na córcia. Michał chodzi i się cieszy :)

w57vyx8dubspq12k.png
Gratulacje !

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
mój wczoraj na usg odwalił focha ułożył się w jednej pozycji i to takiej że ciężko było coś zmierzyć i wiadomo było że po mamusi ;)
U nas było ciężko zmierzyć brzuszek bo chyba miało właśnie trening akrobatyki [emoji23] ah kocham tego małego łobuza nad życie [emoji173] aż łzy poszły [emoji23]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie martw się. Do szpitala nie położą ani nie będziesz miała cesarski. Bardzo dużo kobiet w ciąży ma rwę- ucisk na nerwy. U mnie w rodzinie ciocia miała i 3 porody SN. Współczuje bólu , podobno jest okropny. Ewentualnie mogą Ci przepisać rehabilitację albo zalecić wizyty fizjoterapeuty.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Potwierdzam. U moich znajomych dokładnie tak samo.

oar8pg4ngmro558y.png

U mnie też ok [emoji38] Pappa wyszła dobrze [emoji38] dzidzia zdrowa [emoji38]
Bellax super [emoji38] ciesz się z chłopaka, będzie się później opiekował młodszymi siostrami [emoji1]

Już zapowiedziałam Michałowi, że w takim wypadku ma jeszcze 2 strzały i jednen z nich to MUSI być dziewczynka ;)

w57vyx8dubspq12k.png

Cymera nie powiem odwazna jestes
emoji14.png
Odważna , szalona, i troszkę głupia ale jak wiadomo głupi ma zawsze szczęście .Po prostu nie chciałam przepłacać a gdzie najtaniej padło na e bay no i Chiny plener-11_2.jpg plener-30.jpg plener-34.jpg

Załączniki

• plener-11_2.jpg
    plener-11_2.jpg
    230,8 KB · Wyświetleń: 139
  • plener-30.jpg
    plener-30.jpg
    305,2 KB · Wyświetleń: 131
  • plener-34.jpg
    plener-34.jpg
    187,9 KB · Wyświetleń: 118
Okropnie z tym l4 mi wypłaca pracodawca ponieważ zatrudnia ponad 20 pracowników, wiec obsuwy na razie nie ma ale ja mam inny problem ponieważ cześć mam "nieoficjalnie "wiec jestem ciekawa jak się zachowa i czy wypłaci całość.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Celebruj te chwile, nie pospieszaj czasu. Do ślubu jest wiele przygotowań a potem sam dzień i noc ma się wrażenie, że mija w 5 min.
A Bąbelek jest z Tobą i będzie z Wami na wszystkich zdjęciach. To bedą Wasze pierwsze formalne wspólnie uwiecznione chwile, choć Bąbel nieśmiało jeszcze bedzie skryty w brzuszku.

oar8pg4ngmro558y.png
I nic sie nie pamieta z wlasnego wesela i mija jak chwila moment. Reszte zobaczysz na zdjeciach ;)

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Do góry