reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hejka. My juz po wszystkim :-) dzidzia zdrowa,ponad 7 cm :-) szalala nam,machala do nas,po buzce sobie raczka dotylala i noge wyginala i prostowala jak karate hehe z mezem sie wzruszylismy :-) wszystko w porzadku z malenstwem :-)

uwo9dqk323h73wzt.png
Świetne wieści [emoji4]Polusiowa gratulacje [emoji1]

reklama
Przepraszam za słownictwo ale no zesz ***** mac! jestem po wizycie, wyniki bardzo dobre ale te moje bóle kręgosłupa to jednak rwa kulszowa :( jutro idę do neurologa- załatwili mi wizytę na cito. Mam nadzieję, ze mnie nie położy do szpitala i ze na zwolnienie nie wyśle. wrrrr i ze nie będę musiała mieć cesarki.
To się wyzalilam. Idę ryczec.

Ja też mam dzisiaj jakis do dupy dzień. Dzwoniłam do ZUSu kiedy mi wypłaca zasiłek. Pani powiedziała mi że nie jest pewna ale może 26go grudnia ale nie jest pewna do końca. K***a! Jak my te święta odpekamy. W sumie niby będzie kasa z wesela ale mieliśmy inne plany co zrobić z tą kasą. Masakra.

A i jeszcze dzisiaj tak kichnelam że mialam wrażenie jak by mnie coś tam w podbrzuszu kopnelo haha aż usiadłam z wrażenia. Mój mądry facet mi powiedział że mam tak nie kichac bo coś dziecku zrobię. Haha i jeszcze dzisiaj tak zimno
[emoji22]

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka. My juz po wszystkim :-) dzidzia zdrowa,ponad 7 cm :-) szalala nam,machala do nas,po buzce sobie raczka dotylala i noge wyginala i prostowala jak karate hehe z mezem sie wzruszylismy :-) wszystko w porzadku z malenstwem :-)

uwo9dqk323h73wzt.png
Nam też się wczoraj łezka w oku zakręciła. Tak podskakiwał ten nasz łobuz - zgodnie uznaliśmy ze po Tatusiu [emoji16][emoji23]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry