reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny, a nie boicie się jeść tej wątróbki?
Czytałam,że w ciąży nie powinno się jej jeść.

oar8pg4ngmro558y.png
Wątrobka ma dużo Wit A i chodzi o to ze w ciąży nadmiar tej witaminy szkodzi ale spokojnie trzeba by było chyba jeść codziennie żeby przedobrzyć [emoji38]

reklama
Rybcia ale piekny wozek [emoji7]
Asia dobrze ze zostalas :)
Madzien ale Ty zdolna jestes!
Karabesque &&&&&
Heda najwazniejsze fajnie ze sie Toba zajeli i dobrze ze przylecisz na badania :) jednak dobrze jest miec spokoj psychiczny :)
Anulka &&&& bedzie dobrze :*
Anika i co z tym badaniem? Porazka ze tak po prostu sobie odwolali...
Monya a czemu nie powinno się?
Bellax bedzie dobrze :*

oar8s65gmlqg37sx.png

A mi medicover wywinął numer :(((( odwołali jutrzejsze prenatalne bo lekarz chory a to jedyny tam specjalista a ja jutro mam już 13t4d ostatni moment na to badanie...... jadę tam sie kłócić :(((((

svchs65gg8talrm7.png
Wspólczuję.Powinni koniecznie dac zastepstwo na tego lekarza lub do innej filii.

Bo duża dawka witaminy D i szczególnie w pierwszym trymestrze powinno się unikać, poza tym wątroba zajmuje się rozkładaniem samego syfu w organizmie właściciela, wiec sama w dobie taka idealna nie jest.
Podziwiam Was za to ze macie ochotę na jakiekolwiek mięso :) ja nadal nie toleruje żadnego zapachu mięsa, więc póki co mam temat z głowy.

oar8pg4ngmro558y.png

1480453698-1d1mld.jpeg
swoją sukienkę będę miała podobna ale jednak jak samemu się szyje w sensie że nie z salonu to się wydaje piękniejsza haha

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję ślubu :) jejku ale zazdroszczę, tych przygotowan, emocji :) Az mi sie znowu zachciało :) My mieliśmy ślub w 2011 r. A suknie szyłam w salonie Agnes, miałam taka, udało mi sie znaleźć zdjecie katalogowe

Załączniki

• 10229-front-1.jpg
    10229-front-1.jpg
    89,5 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Monya bez przesady 2 kawalki watrobki nie zaszkodza ;) nie mam zamiaru jesc jej kilogramami [emoji14] ja znowu nie mam wcale ochoty na slodycze ale mieso musi byc ;)
Polusiowa super ze takie dobre wiesci :) ja jutro o 9 ciekawe co zobacze [emoji3]

oar8s65gmlqg37sx.png

Do góry