reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja cała noc nie spalam . Synkowi na szczęście zatrucie przeszło. Od rana jestem na nogach . [emoji4] padam . Tyle roboty przede mną że zaraz zwariuje. Juz mnie kregosłup boli [emoji16] oby do wieczora . Ale robię przerwy i was poczytuje[emoji6] dobra wracam do roboty. [emoji23] minionki pozdrawiają Zobacz załącznik 785567

34bwyx8dkk6avua5.png
Wózek nazywa się Firkon Vesta Swing [emoji8]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mi medicover wywinął numer :(((( odwołali jutrzejsze prenatalne bo lekarz chory a to jedyny tam specjalista a ja jutro mam już 13t4d ostatni moment na to badanie...... jadę tam sie kłócić :(((((

svchs65gg8talrm7.png
O kurcze Anika niech Ci znajdą inną placówkę i Cię tam wcisną bez kolejki na teraz już natychmiast [emoji34]

Cześć Dziewczyny!
Ja na szybko, bo jest u mnie Mama.

Ściskam kciuki za dzisiejsze wizyty! będzie dobrze, nie ma innej opcji, pamiętajcie! :)

Madzialen będzie z tego boski tort! Gratuluję talentu :)

Anika ojej, ale numer. Idź walcz o swoje! Trzymam kciuki!

Ja z racji, ze mam dom 2 poziomowy, to dla synka miałam kolyske na kółkach na parterze i w razie potrzeby ustawiałam ja sobie w miejscach gdzie akurat musiałam coś zrobić i przy okazji widziałam synka. Natomiast na górze w sypialni jest łóżeczko i pozostałe elementy zestawu, komoda i szafa. U nas się taka pod super sprawdziła, więc przy drugim maluchu zostajemy przy tym.

Dziewczyny które biorą Duphaston czy na Was też tak źle wpływa ten lek? Biore go od 3 dni i ledwo żyje. Chyba mam wszystkie skutki uboczne. Jutro mam wizyte u ginekologa mam nadzieję z dzieckiem wszystko dobrze i nie będę już musiala tego brać.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Na przeziębienie jest seria *spam*- ja brałam saszetki i tabletki do ssania. Do tego inhalacje - ja robiłam z soli i z olejku eukaliptusowego.

3 mam kciuki za wizyty [emoji4]

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Dziewczyny, a nie boicie się jeść tej wątróbki?
Czytałam,że w ciąży nie powinno się jej jeść.

oar8pg4ngmro558y.png

Nie słyszałam o czymś takim i nie boje się, staram się nie popadać w paranoje i nie brać do siebie wszystkiego o czym piszą w internecie. Na dobra sprawę większa krzywdę może zrobić nam napompowany chemikaliami kurczak niż ta wątróbka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry