reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja cała noc nie spalam . Synkowi na szczęście zatrucie przeszło. Od rana jestem na nogach . [emoji4] padam . Tyle roboty przede mną że zaraz zwariuje. Juz mnie kregosłup boli [emoji16] oby do wieczora . Ale robię przerwy i was poczytuje[emoji6] dobra wracam do roboty. [emoji23] minionki pozdrawiają Zobacz załącznik 785567

34bwyx8dkk6avua5.png
Wózek nazywa się Firkon Vesta Swing [emoji8]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mi medicover wywinął numer :(((( odwołali jutrzejsze prenatalne bo lekarz chory a to jedyny tam specjalista a ja jutro mam już 13t4d ostatni moment na to badanie...... jadę tam sie kłócić :(((((

svchs65gg8talrm7.png
O kurcze Anika niech Ci znajdą inną placówkę i Cię tam wcisną bez kolejki na teraz już natychmiast [emoji34]

Cześć Dziewczyny!
Ja na szybko, bo jest u mnie Mama.

Ściskam kciuki za dzisiejsze wizyty! będzie dobrze, nie ma innej opcji, pamiętajcie! :)

Madzialen będzie z tego boski tort! Gratuluję talentu :)

Anika ojej, ale numer. Idź walcz o swoje! Trzymam kciuki!

Ja z racji, ze mam dom 2 poziomowy, to dla synka miałam kolyske na kółkach na parterze i w razie potrzeby ustawiałam ja sobie w miejscach gdzie akurat musiałam coś zrobić i przy okazji widziałam synka. Natomiast na górze w sypialni jest łóżeczko i pozostałe elementy zestawu, komoda i szafa. U nas się taka pod super sprawdziła, więc przy drugim maluchu zostajemy przy tym.

Dziewczyny które biorą Duphaston czy na Was też tak źle wpływa ten lek? Biore go od 3 dni i ledwo żyje. Chyba mam wszystkie skutki uboczne. Jutro mam wizyte u ginekologa mam nadzieję z dzieckiem wszystko dobrze i nie będę już musiala tego brać.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Na przeziębienie jest seria *spam*- ja brałam saszetki i tabletki do ssania. Do tego inhalacje - ja robiłam z soli i z olejku eukaliptusowego.

3 mam kciuki za wizyty [emoji4]

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Dziewczyny, a nie boicie się jeść tej wątróbki?
Czytałam,że w ciąży nie powinno się jej jeść.

oar8pg4ngmro558y.png

Nie słyszałam o czymś takim i nie boje się, staram się nie popadać w paranoje i nie brać do siebie wszystkiego o czym piszą w internecie. Na dobra sprawę większa krzywdę może zrobić nam napompowany chemikaliami kurczak niż ta wątróbka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry