reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jednak jakieś pozytywne wizyty dzisian były. Ja mam w czwartek wizyte i wiem ze będę płakała. To pierwsza wizyta jak mąż ode mnie odszedł i te całe emocje mocno się we mnie kumulują chyba. Zazdroszcze wam ze możecie ze swoimi partnerami cieszyć się z usg i z tych cudownych zdjęć. Mój mąż wie o tej wizycie. Ciekawa jestem czy odezwie się. Czy będzie go to interesować.

f2w3rjjgfd8znk4b.png
Kochana weź ze sobą mamę lub siostrę i nie myśl o mężu tylko skup się na sobie i maluchu :* nie smutaj,bo dzidziuś na usg zamiast buźki to tyłeczek Ci pokaże za te smutasy ;)

reklama
Ja na wizyty i usg genetyczne pójdę sama [emoji3][emoji53] mój mąż musi z corka zostać bo jak narazjie niechce jej zabierac na usg. Zabiore ja dopier na połówkowe.

Hahah a dzisiaj dostałam "komplement" w stylu tych co dostaje nasz Zając :-)
Kolega z pracy do mnie:
- ja wiedziałem już dawno, ze jesteś w ciąży
- ale skąd?
- bo zmieniałaś się na twarzy!!!
- oooo ale na korzyść?
-eeeee... yyyyy... no poprostu jesteś inna...
KURTYNA

Dyplomata od siedmiu boleści:p
Nooo hahaha sami gentelmani ;-) a uslyszalas juz ze wygladasz ,,maryjnie" ;) ? Ja dzis poszlam do pracy w błekitnej koszuli i to byl bład [emoji23]
A inna twarz... to chyba prawda ze sie nam buzki zmieniaja ;) dobrze ze wciaz jesteś ladna ! :)
m3sx9jcg8o411yy9.png

Bellax stresuje sie i to mocno. Z srody na czwartek to chyba juz w ogole nie bede spac.

Moj mas siedzi i dlubie w pralce, mam nadzieje, ze naprawi. On ogolnie taka zlota raczka jest.

Ogólnie jest taki kawal o wygladzie maryjnym moj tata uwielbia go opowiadac [emoji14]
Rozmawia dwoch kolegow ktorzy dawno sie nie widzieli i chwala sie zonami :) jeden mowi ze jego zona wyglada jak Matka Boska na co drugi zdziwiony i sie zmieje ze bardzo ciekawe :) i zeby udowodnil :) no to zobaczyl i zdjecie i pierwsze co powiedzial to: O Matko Boska!! A ten pierwszy: a nie mowilem!?

oar8s65gmlqg37sx.png

Bellax stresuje sie i to mocno. Z srody na czwartek to chyba juz w ogole nie bede spac.

Moj mas siedzi i dlubie w pralce, mam nadzieje, ze naprawi. On ogolnie taka zlota raczka jest.

Zazdroszcze męża, Mój soe stara coś w domu zrobic , ale zazwyczaj i tak sie kończy wezwaniem fachowca :/

reklama
Do góry