reklama
tynka2506
Fanka BB :)
Tynka to ja 3 prania zrobilam [emoji23] zazdroszcze wyjścia...
No to się napracowałyśmy nikt nam nie zarzuci ze sie obijamy . Ja mam w taka pogodę problem gdzie te pranie suszyć mam tylko jedna stojąca suszarkę ale muszę coś wymyślić bo nas przybywa w lato nie ma problemu bo jest ogród i balkon ale zima
Emkaa jak ja bym chciala sie wyspac [emoji4]
Tynka ja tez mam jedna suszarkę tylko w dodatku stoi w korytarzu i zastawia prawie cale przejscie... (jak przytyje tyle co z Kacprem to sie nie zmieszcze [emoji23]) a co sie nie miesci to na grzejnikach...
Tynka ja tez mam jedna suszarkę tylko w dodatku stoi w korytarzu i zastawia prawie cale przejscie... (jak przytyje tyle co z Kacprem to sie nie zmieszcze [emoji23]) a co sie nie miesci to na grzejnikach...
tynka2506
Ja ma ogrzewanie podłogowe nie mam grzejników co do drugiego trymestru ja się dzisiaj wystraszyłam bo przestałam czuć ze jestem w ciąży śpię bo śpię ale zawsze to lubiłam wiec nie wiem czy to kwestia ciąży
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
an93
Eeh mnie też boli kręgosłup,właśnie leżę, i zaraz wyproszę narzeczonego o masaż chociaż zdaję sobie sprawę,że ma w tym udział mój spory problem z postawą,a mianowicie garbienie się... muszę chyba się wybrać do ortopedy,żeby dokładnie zdiagnozował moje skrzywienia...
reklama
motylek05
Ja jestem oazą spokoju [emoji3] czasami " oberwie" sie mojej córce bo na nią nakrzycze jak prosze ja o cos setny raz, a ona nie słyszy. Ale ogolnie moj mąż robi wszystko zeby mi cisnienia nie podnosic hihi. .Czy wy też macie takie problemy z utrzymaniem nerwów na wodzy? Wróciły bóle głowy i wychodzę z siebie, obrywa się najbliższym...