reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tynka to ja 3 prania zrobilam [emoji23] zazdroszcze wyjścia...

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Ja dwa ostatnie dni przespałam [emoji2] teraz się biorę za sprzątanie , bo mam więcej siły i lepiej się czuje .

f2w3skjoapwrgv7j.png

Tynka to ja 3 prania zrobilam [emoji23] zazdroszcze wyjścia...

oar8s65gmlqg37sx.png

No to się napracowałyśmy nikt nam nie zarzuci ze sie obijamy . Ja mam w taka pogodę problem gdzie te pranie suszyć mam tylko jedna stojąca suszarkę ale muszę coś wymyślić bo nas przybywa :) w lato nie ma problemu bo jest ogród i balkon ale zima

Emkaa jak ja bym chciala sie wyspac [emoji4]
Tynka ja tez mam jedna suszarkę tylko w dodatku stoi w korytarzu i zastawia prawie cale przejscie... (jak przytyje tyle co z Kacprem to sie nie zmieszcze [emoji23]) a co sie nie miesci to na grzejnikach...

oar8s65gmlqg37sx.png

Natalia u mnie do 2 trymestru jeszcze tydzien a juz jest lepiej wiec spokojnie dotrwasz ;) a co sie dzieje z brzuchem? Przepraszam ale chyba cos przeoczylam

oar8s65gmlqg37sx.png

Brzuch pobolewa, krzyże też, ta macica to mam wrażenie że pobolewa bo mam wrażenie jakby była napuchnieta trochę ciągnie co wiem że jest normalne ale dzisiaj cały dzień mnie tak trzyma

Ja ma ogrzewanie podłogowe nie mam grzejników :( co do drugiego trymestru ja się dzisiaj wystraszyłam bo przestałam czuć ze jestem w ciąży śpię bo śpię ale zawsze to lubiłam wiec nie wiem czy to kwestia ciąży

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Eeh mnie też boli kręgosłup,właśnie leżę, i zaraz wyproszę narzeczonego o masaż :D chociaż zdaję sobie sprawę,że ma w tym udział mój spory problem z postawą,a mianowicie garbienie się... muszę chyba się wybrać do ortopedy,żeby dokładnie zdiagnozował moje skrzywienia...

reklama
Czy wy też macie takie problemy z utrzymaniem nerwów na wodzy? Wróciły bóle głowy i wychodzę z siebie, obrywa się najbliższym...
Ja jestem oazą spokoju [emoji3] czasami " oberwie" sie mojej córce bo na nią nakrzycze jak prosze ja o cos setny raz, a ona nie słyszy. Ale ogolnie moj mąż robi wszystko zeby mi cisnienia nie podnosic hihi. .

Do góry