reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Witam, leżę i ryczę :( do wszystkich moich strasznych objawów doszły jeszcze hemoroidy. Już mam dosyć [emoji24]

74703e3ksg0ul1uj.png

U mnie pojawiły się żylaki w zgięciu nogi na razie są to takie granatowe żyłki, nie są wypukłe ale zaczyna mnie to martwić chyba za mało się ruszam, jestem teraz zmobilizowana żeby iść na basen :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czy wy też macie takie problemy z utrzymaniem nerwów na wodzy? Wróciły bóle głowy i wychodzę z siebie, obrywa się najbliższym...
Czuję że szybciej się denerwuje ale cały dzień praktycznie sama jestem więc jak mąż wieczorem przyjdzie to się do niego przytulam i zasypiam. Mi za to na koniec 13tc wróciły mdlosci. A nawet sa wieksze niz wczesniej bo wczesniej to w sumie kilka razy zwymiotowalam i mogłam jeść dalej. Strasznie mi od wczoraj niedobrze. Jestem glodna źle, zjem coś też mnie nudzi i żołądek boli. Nie wymiotuje ale tyle dziś miałam zrobić a ledwo chodzę. Jutro umówiłam się z mamą na zakupy nie wiem czy dam radę.

p19ucsqv6rf79f3c.png

Czy wy też macie takie problemy z utrzymaniem nerwów na wodzy? Wróciły bóle głowy i wychodzę z siebie, obrywa się najbliższym...
Nigdy się tak nie darałam na tego mojego biednego ;( Od 2 miesięcy min. 3 razy dziennie słyszy że jest kretynem, idiatą, debilem... Ale na koniec dnia i tak mu mówię że go kocham, a on: że wie i nie jest zły bo to hormony;)

w57vyx8dubspq12k.png

Nigdy się tak nie darałam na tego mojego biednego ;( Od 2 miesięcy min. 3 razy dziennie słyszy że jest kretynem, idiatą, debilem... Ale na koniec dnia i tak mu mówię że go kocham, a on: że wie i nie jest zły bo to hormony;)

w57vyx8dubspq12k.png
Ja swojemu we wtorek zrobilam awanture ;) ze pomaga wszystkim tylko nie mi itp itd ;) ale od wtorku duzo przesypialam wiec nie bylo czasu ;)

m3sx9jcg8o411yy9.png

A czy któraś z was ma może tylozgiecie macicy? Bo ja dzisiaj od rana już nie daje rady nie dość że biegunka po antybiotyku a co za tym idzie bóle podbrzusza to jeszcze plecy mnie bolą tak raz po bokach raz na środku i ten brzuch. ciepły prysznic trochę pomaga ale nie będę pod nim siedzieć cały dzień

Natalia, mam tylozgiecie. Odczuwam poki co średniointensywny bol kosci ogonowej. Najczesciej wieczorem lub po prostu po wiekszym wysilku. Bardziej obawiam sie negatywnego wplywu na przebieg ciazy. Ostatnio lekarz mnie troche postraszyl, ze rosnaca macica moze sie zaklinowac jesli bedzie mocno odgieta w tyl. :(

Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A czy któraś z was ma może tylozgiecie macicy? Bo ja dzisiaj od rana już nie daje rady nie dość że biegunka po antybiotyku a co za tym idzie bóle podbrzusza to jeszcze plecy mnie bolą tak raz po bokach raz na środku i ten brzuch. ciepły prysznic trochę pomaga ale nie będę pod nim siedzieć cały dzień
Też mam tyłozgiecie. Wystarczy że trochę pochodzę i zaczynają mnie boleć plecy. Jak się przeforsuje to już jest tragedia. Słyszałam że pod koniec ciąży to się wyrównuje wraz z rosnącym brzuchem i nie ma znaczenia na przebieg porodu aczkolwiek miałam straszne byle pogodowe właśnie z krzyża.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry