reklama
Emkaa
Fanka BB :)
A ja za Cole [emoji38]U mnie na kolacje znowu pizza
Ooo i ostatnio mogłam oddać wszystko za tigera teraz bym arbuza zjadła
A my dzis dzien na pelnych obrotach. Od rana wzielam sie za generalny porzadek kuchni (w szafkach, na szfkach, itp), pozniej na 14 urodziny chrzesnicy, na 17 u znajomych weekend Andrzejkowy. Chwilowo mam dosc i padam.
Czy ktoras z was ma bole w okolicy ledzwi, taki klujacy bol, jak sie schyle to mam problem z wyprostowaniem
Czy ktoras z was ma bole w okolicy ledzwi, taki klujacy bol, jak sie schyle to mam problem z wyprostowaniem
Rybcia2309
Ja używałam Otrivindla maluszków ale w 5 mcu, bo teoretycznie Babie w ciąży wolno tylko sól, ale ja w 5 mcu byłam już na wykończeniu oskrzela, gorączka, kaszel, problemy z oddychaniem i spałam na dodatek na materacu na podłodze bo mieliśmy remont :/ a i jak coś cię bierze jest super smaczny syrop dla kobiet w ciążyTeż jadłam ostatnio, rewelacja :-)
Dziś miałam ochotę na lody mcflurry z McDonald's ale nikt nie chciał jechać mi kupić, a mnie przeziębienie dopada.
Są jakieś krople do nosa dla ciężarnych? Bo oszaleje z katarem :-/
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Rybcia2309
Dzisiaj mój synek się zaszedł z płaczu myślałam że padne, biedne to moje w brzuszku ja jestem strasznie nerwowa....zestresowana
Zając Czerwcowy
Wypij parę lykow- pomaga ale jak nie pilam ponad miesiac tak juz dla mnie za slodki i wiecej nawet nie chcialam.U mnie na kolacje znowu pizza
Ooo i ostatnio mogłam oddać wszystko za tigera teraz bym arbuza zjadła
Zając Czerwcowy
Hihi na cole sobie pozwalam czasem wieczorem ale rozrabiam z woda bo za slodka [emoji12] mala szklaneczka po kolacji mmm prawie jak kieliszek wina a niestety maz pije cole i w domu musi byc. Ale nie ciagnie mnie az tak jak myslalam. Nawet wole pic wode.A ja za Cole [emoji38]
Rybcia2309
Mi mąż zakupił wino bezalkoholowe na imprezę to głupie ale brakuje mi czasami tego luzu a tu trzeba już o wszystkim myśleć za tego bąbla w brzuchu
reklama