reklama
U
użytkownik 16
Gość
Ja dzisiaj tez kiepsko się czuje. Po obiedzie się położyłam i zasnęłam na 3h. Ale za to jak wstałam to rolerkoster w głowie. Tak mnie zakręciło ze az spowrotem usiadłam. I znowu mi ciśnienie skoczyko. Raz jest w normie a raz skacze jak szalone
A czy któraś z was ma może tylozgiecie macicy? Bo ja dzisiaj od rana już nie daje rady nie dość że biegunka po antybiotyku a co za tym idzie bóle podbrzusza to jeszcze plecy mnie bolą tak raz po bokach raz na środku i ten brzuch. ciepły prysznic trochę pomaga ale nie będę pod nim siedzieć cały dzień
Ja też mam tyłozgięcie i na poczatku po nocy bardzo bolala mnie dolna czesc kregoslupa Teraz mi przeszlo.Jedynie boli bardziej jak duzo chodze.
Tylko co potem jak na brzuchu nie będzie się dało leżeć heheNo ja jak pochodzę chwilę to jest nawet lepiej niż jak za długo siedzę albo leżę, wyczytałam przed chwilą że pomaga leżenie na brzuchu więc dzisiaj tak zasypiam i oby szybko przestało
Mnie dalej glowa boli....
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie odkurzylam pietro i zaczęłam myć schody na klatce to ledwo skończyłam. Trochę ich jest bo z 2 piętra na sam dół. I mam wlasnie straszny ból krzyża i kości ogonowej a nie mam tylozgięcia. Pomaga leżenie na brzuchu bo jak leżę na plecach to oddychać nie moge tak uciska. Zresztą czasem wcale nie sprzątam tylko po prostu dużo chodzę i mam takie bóle.Ja dzisiaj tez kiepsko się czuje. Po obiedzie się położyłam i zasnęłam na 3h. Ale za to jak wstałam to rolerkoster w głowie. Tak mnie zakręciło ze az spowrotem usiadłam. I znowu mi ciśnienie skoczyko. Raz jest w normie a raz skacze jak szalone
Tak byłam zajęta i wzruszona oglądaniem mojego maluszka że zapomniałam zapytać o to lekarki.
cymera
Fanka BB :)
Ja to chyba jestem jakaś inna , gdyby nie zdjęcia z usg to bym nie uwierzyła że jestem w ciąży. Nie mam żadnych objawów , przez 1 byłam senna troszkę i bolały mnie piersi ,teraz już nie bolą no chyba że je ścisnę. Też mam tyłozgięcie macicy ale plecy mnie nie bolą ale to chyba ze względu na rodzaj pracy którą wykonuje .We wtorek mam badania prenatalne i jak wszystko będzie dobrze to chyba się pokuszę o jakiś pierwszy drobny zakup dla maluszka .
mlodamama21
To sie ciesz..ja wymiotuje, mdlosci 24na dobe, bola mnie plecy i kluje brzuch, po zajeciach w szkole mam uczucie rozpierania w dole jakby mi glowka dziecka wychodzila a do tego zasypiam nie raz o 19..Ja to chyba jestem jakaś inna , gdyby nie zdjęcia z usg to bym nie uwierzyła że jestem w ciąży. Nie mam żadnych objawów , przez 1 byłam senna troszkę i bolały mnie piersi ,teraz już nie bolą no chyba że je ścisnę. Też mam tyłozgięcie macicy ale plecy mnie nie bolą ale to chyba ze względu na rodzaj pracy którą wykonuje .We wtorek mam badania prenatalne i jak wszystko będzie dobrze to chyba się pokuszę o jakiś pierwszy drobny zakup dla maluszka .
Ja mam te bóle krzyża i ostatnio jest mi nie dobrze ale też innych objawów nie odczuwam. Nie rośnie mi też brzuch co akurat mnie smuci bo chciałabym już to widzieć [emoji16] jestem po genetycznych ale jeszcze nic nie kupowalam myślę że ja jak to ja najpierw zrobię liste/plan i będę zastanawiać się bardzo długo co kupić jakie ile czego [emoji3] i potem jeszcze dłużej mi zejdzie to kupować bo bardzo niezdecydowana jestem i mam takie manie dokladnosci dopasowania jakiejś hierarchii. Wiem że dziecko to wszystko potem zweryfikuje nie będzie czasu na takie planowania. Zamówiłam tylko poduszkę ciążowa do spania. Pokaże jak przyjdzie. Ale jutro jadę na zakupy kto wie [emoji3]Ja to chyba jestem jakaś inna , gdyby nie zdjęcia z usg to bym nie uwierzyła że jestem w ciąży. Nie mam żadnych objawów , przez 1 byłam senna troszkę i bolały mnie piersi ,teraz już nie bolą no chyba że je ścisnę. Też mam tyłozgięcie macicy ale plecy mnie nie bolą ale to chyba ze względu na rodzaj pracy którą wykonuje .We wtorek mam badania prenatalne i jak wszystko będzie dobrze to chyba się pokuszę o jakiś pierwszy drobny zakup dla maluszka .
Majka straszny nerwus jestes... Az mi szkoda wszystkich w kolo...
Arya wspolczuje moze jakies masci pomogą?
Bellax masz farta ze rozumie
Ja sie dzisiaj nasprzatalam za wszystkie czasy... Chyba w koncu mija mi to permanentne zmeczenie bo nawet się nie zmeczylam... pozniej poszlam do szwagierki z malym a to 3 km prawie w jedna strone i teraz padam [emoji23]
Arya wspolczuje moze jakies masci pomogą?
Bellax masz farta ze rozumie
Ja sie dzisiaj nasprzatalam za wszystkie czasy... Chyba w koncu mija mi to permanentne zmeczenie bo nawet się nie zmeczylam... pozniej poszlam do szwagierki z malym a to 3 km prawie w jedna strone i teraz padam [emoji23]
reklama
tynka2506
Mi zmęczenie nie mija ale umyłem łazienkę i zrobiłam pranie ręczników żeby nie było ze nic nie robię [emoji16] gotować nie musiałam bo mąż zabrał mnie na obiad na 20 jesteśmy umówieni ze znajomymi bardzo się cieszę na to spotkanie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom