reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ja dzis caly dzien spedziłam na zakupach z mama... Brw, ikea, agata meble. Jest tyle pieknych mebli a tak malo pieniedzy pod koniec plecy mnie zaczynały bolec. Teraz maz zrobil kurczaka tikka masala i leze sobie przed tv na szczescie nigdzie dzis nie wychodzimy. A mialam dzis taka straszna ochote na tigera, ze poprosilam zeby mi przyniosl ze sklepu. Wypilam 3 lyki i mi przeszla ochota
Co do tylozgiecia. Moja ginekolog mowi ze nie mam, lekarz od usg twierdzil ze mam... wiec w sumie nie wiem bo plecy czasem bolą ale nie jakos straszliwie.
Czytalam ze pralyscie ja wczoraj zrobilam 4 prania- za wczasu dokupilismy druga suszarke z nas dwojga jest tyle prania co to bedzie jak Bombel dojdzie [emoji32] Tynka rozkladaj pranie na podlodze [emoji23]
Dzis zaczely znow mnie bolec piersi. Swedziec na szczescie przestaly a i jakos ochota na seks wrocila Heda facet jak facet- moj czasem mnie wkurza tym ze oddycha najchetniej bym go sie wtedy pozbyla...[emoji12]
Co do tylozgiecia. Moja ginekolog mowi ze nie mam, lekarz od usg twierdzil ze mam... wiec w sumie nie wiem bo plecy czasem bolą ale nie jakos straszliwie.
Czytalam ze pralyscie ja wczoraj zrobilam 4 prania- za wczasu dokupilismy druga suszarke z nas dwojga jest tyle prania co to bedzie jak Bombel dojdzie [emoji32] Tynka rozkladaj pranie na podlodze [emoji23]
Dzis zaczely znow mnie bolec piersi. Swedziec na szczescie przestaly a i jakos ochota na seks wrocila Heda facet jak facet- moj czasem mnie wkurza tym ze oddycha najchetniej bym go sie wtedy pozbyla...[emoji12]
Zając Czerwcowy
motylek05
biore acard a to lek na zawał i śmieje sie do męża ze lekarz mi tu przepisuje leki na zawał i On tez musi sie starać zebym zawału nie dostała hihi. Ogolnie mój mąż sie boi zeby nie powtórzyła sie sytuacja z poronieniem i robi wszystko ale mnie, jest taki kochamy..wiec nie mam powodów do denerwowania.Motylek to moj robi wszystko zeby podniesc mi cisnienie[emoji23][emoji23]
Marciotek88
Też jadłam ostatnio, rewelacja :-)
Dziś miałam ochotę na lody mcflurry z McDonald's ale nikt nie chciał jechać mi kupić, a mnie przeziębienie dopada.
Są jakieś krople do nosa dla ciężarnych? Bo oszaleje z katarem :-/
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś miałam ochotę na lody mcflurry z McDonald's ale nikt nie chciał jechać mi kupić, a mnie przeziębienie dopada.
Są jakieś krople do nosa dla ciężarnych? Bo oszaleje z katarem :-/
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Emkaa
reklama