reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

E tam co to jest 30 lat.......[emoji14]
Ja zawsze marzylam i marze o takiej wesolej gromadce[emoji3]

nzjdskjonw5i1pge.png

reklama
Dziewczyny ja sie przy was czuje jak dinozaur :( mam 32 lata, jak urodzę to bedzie juz 33 :(

Trochę zwlekaliśmy z decyzja, bo studia, praca, budowa, potem trochę nam zeszło ze staraniami i pierwsza ciąża stracona..... Nie żałuje bo mamy bardzo stabilna sytuacje, spokojnie mogliśmy sobie pozwolić na kolejne dziecko. Dużo osób jest przekonanych ze teraz zaliczyliśmy wpadkę, bo tak szybko znowu w ciąży, ale ja po prostu czuje ze nie robię sie młodsza, ze każda kolejna ciąże gorzej znoszę wiec na co czekać? Teraz trzeba wziąć sie w garść, zagryźć zeby, bo czeka nas ciężkie 3-4lata ale potem, mam nadzieje ze bedzie wesoła gromadka która bedzie sie wspólnie bawić a my trochę odetchniemy.

svch3e3kmlns0urx.png

er3m3e5e8iqnaksz.png

82doanlisuo8ommh.png
Kochana jaki dinozaur [emoji9] głupoty gadasz . Z tego co widzę to po 30 kobiety dopiero rozkwitają i promienieją. To chyba najlepszy wiek [emoji4] będziesz super mamusia kolejnego szkraba !!

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z mężem jestesmy od 14 lat razem ;D. Poznalosmy sie jak mialam 18lat . pobralismy jak mialam 24 lata , a córkę urodzilam w wieku 27lat .a druge dziecko urodze w wieku 33lat..
Jak dlamnie wszystko ma swój czas i miejsce. My lubimy miec wszystko poukładane, aby móc spać spokojnie ;D
My pobralismy sie dopiero jak mielismy oboje pokoczone szkoły i zaczelosmy pracować. A o dziecko zaczelismy sie starac jak sobie finansowo poukładaliśmy wszystko zeby było nas stac na dziecko.

Bardzo podobnie jak u nas :) razem jestesmy od 16 lat (ja mialam 16 maz 15), slub w wieku niespelna 25 lat, a dziecko 27 lat, nastepne w wieku prawie 33 lat.

To tak jak u mnie ! Jak wychodzilam za mąż pół roku temu to wszyscy, że jestem w ciąży -standard. Potem uznali pewnie, że jestem nienormalna. A teraz planowana ciąża i urodze w wieku 21 lat oooo mamo ale jestem dziwna [emoji23][emoji23][emoji3]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
To jak mnie się mój facet oświadczył dwa lata temu było że jestem pewnie w ciąży. W grudniu bierzemy ślub bo uważamy że nadszedł ten czas. Ślub był planowany wcześniej. A jak się okazało że jestem w ciąży to oczywiście wszyscy gadają że ślub bo dziecko. Też urodze jak będę miała 21 lat. Też jestem dziwna? Haha :)

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziarra trzymam kciuki by sterydy pomogły! Wiem poniekąd co to za okropna choroba i bardzo współczuję :/ trzymam mocno kciuki by maluszek był zdrowy!

74703e3ksg0ul1uj.png

Wy to młodziutkie jesteście , ja mam 35 jak urodzę 36 - to jest już geriatria hahha. Po slubie 15 lat, dwóch synów 11 i 7 i teraz mały szkrab ,ale planowany :)

reklama
Do góry