reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny mam głupie pytanie. Wybaczcie mi ale to pierwsza ciąża jestem totalnie zielona .
W czwartek mam wizytę będzie 11+3. Czy któraś z was miała usg w podobnym terminie ? Będzie juz przez brzuch ?
Miałam 2 dopochwowe w i 6+3 8+3

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba też od sprzętu zależy. Ja prawie 3tyg temu,był to 7tydz+3 miałam już przez brzuch

reklama
Mialam straszny sen :-( snilo mi sie ze bylam na usg i Pani doktor powiedziala ze jest bardzo slabe bicie serca i ze ,,plod moze obumrzec". I poszlam do drugiego lekarza a ten zamiast mi robic usg pokazywal mi filmiki o ciazy :-/
:-(

m3sx9jcg8o411yy9.png

No to jesteśmy równo praktycznie, ja mam dziś 12t0d. To zobaczymy w środę. Ja juz sie denerwuje. Majka coś jest w tej łazience nie możemy jej sprzątać po prostu!
Ale wracając do tego bólu to przed ciąża miałam macice w przodozgieciu więc nie wiem czy to w ciąży się może zmienić? Wydaje mi się że nie. Dowiem się wszystko na wizycie.

p19ucsqv6rf79f3c.png
[/QUOTE]
A no nie ma co się tak z nią cackać hehe fajnie, idziemy łeb w łeb :D w środę będzie się działo, z tego co kojarzę dużo dziewczyn ma w tym tygodniu genetyczne a i w środę jest nas więcej. To będzie tydzień pełen pozytywnych wrażeń! Ja odliczam godziny :)
Zając Czerwcowy nie smutkaj się wszystkie mamy teraz burzę hormonów i różne shizy co przekłada się również na sny ale żadnej się jeszcze nie sprawdziły ;)

Dzień doberek z rana... Wyspane? Gotowe na nowy tydzień...
Ja wczoraj umierałam na ból brzucha i już chciałam do szpitala jechać ale jakoś przeszło po nospie.
Ta ciążę jakoś źle znoszę ciągle coś pobolewa, i ogólnie jakoś źle i niedobrze...a to syśki bolą a to spać nie idzie, albo ciśnieie ciągle cuś. W poprzedniej wogóle nie czułam się w ciąży dopóki brzuch nie wyrósł jak piłka. Jednak ciąża w wieku 20 lat a 30paru to inna bajka...

Dzień doberek z rana... Wyspane? Gotowe na nowy tydzień...
Ja wczoraj umierałam na ból brzucha i już chciałam do szpitala jechać ale jakoś przeszło po nospie.
Ta ciążę jakoś źle znoszę ciągle coś pobolewa, i ogólnie jakoś źle i niedobrze...a to syśki bolą a to spać nie idzie, albo ciśnieie ciągle cuś. W poprzedniej wogóle nie czułam się w ciąży dopóki brzuch nie wyrósł jak piłka. Jednak ciąża w wieku 20 lat a 30paru to inna bajka...
No ja ci powiem że mam już 7 i 8 letnie dzieci i poprzednie ciążę w porównaniu z tą były bajką. Teraz mam 28 lat ale różnica jest ogromna, nie spodziewałam się tego. W pierwszej ciąży pracowałam do połowy i nikt nie wiedział o ciąży a i mi nie było jakoś ciężko.

Dzis nastał dzien, w ktorym spodnie uwierają nawet rano... :-) musze sie porozgladac na olx za jakimis ciazowkami ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
z racji tego że nosiłam przed bardzo obcisłe i dopasowane rurki to już od 3 tygodni chodzę w odpietych[emoji23][emoji23][emoji23] ja sobie kupię po genetycznym ;) A teraz podwijam odpięte pod brzuch, żeby zamek nie odstawał i nie gniotlo mi nic brzusia :)
20161121_074724.jpg

w57vyx8dubspq12k.png

Załączniki

• 20161121_074724.jpg
    20161121_074724.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 278
Hej z rana, ja spałam wczoraj pół niedzieli i całą noc tralallala... :) Na szczęście plecy mnie nie bolą,tylko brzuch coś tam zakłuje od czasu do czasu ale gin mówił,że to norma więc nie stresuję się za bardzo.
Bellax a masz fajny brzucholek :) A spodnie no cóż- w domu w leginsach śmigam- a "na wyjście" czas powoli zmieniać garderobę bo podobnie jak Wy odpinam guziki :)

reklama
z racji tego że nosiłam przed bardzo obcisłe i dopasowane rurki to już od 3 tygodni chodzę w odpietych[emoji23][emoji23][emoji23] ja sobie kupię po genetycznym ;) A teraz podwijam odpięte pod brzuch, żeby zamek nie odstawał i nie gniotlo mi nic brzusia :) Zobacz załącznik 784111

w57vyx8dubspq12k.png
A taki masz sposob ! Ja tez juz od jakis paru dni jak sie najadlam to rozpinalam ale tak zeby od rana to pierwszy raz :-) do genetycznego jeszcze troche - nie dam rady :-) ale kupie cis uzywanego na olx :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Do góry