reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny mam głupie pytanie. Wybaczcie mi ale to pierwsza ciąża jestem totalnie zielona .
W czwartek mam wizytę będzie 11+3. Czy któraś z was miała usg w podobnym terminie ? Będzie juz przez brzuch ?
Miałam 2 dopochwowe w i 6+3 8+3

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba też od sprzętu zależy. Ja prawie 3tyg temu,był to 7tydz+3 miałam już przez brzuch

reklama
Mialam straszny sen :-( snilo mi sie ze bylam na usg i Pani doktor powiedziala ze jest bardzo slabe bicie serca i ze ,,plod moze obumrzec". I poszlam do drugiego lekarza a ten zamiast mi robic usg pokazywal mi filmiki o ciazy :-/
:-(

m3sx9jcg8o411yy9.png

No to jesteśmy równo praktycznie, ja mam dziś 12t0d. To zobaczymy w środę. Ja juz sie denerwuje. Majka coś jest w tej łazience nie możemy jej sprzątać po prostu!
Ale wracając do tego bólu to przed ciąża miałam macice w przodozgieciu więc nie wiem czy to w ciąży się może zmienić? Wydaje mi się że nie. Dowiem się wszystko na wizycie.

p19ucsqv6rf79f3c.png
[/QUOTE]
A no nie ma co się tak z nią cackać hehe fajnie, idziemy łeb w łeb :D w środę będzie się działo, z tego co kojarzę dużo dziewczyn ma w tym tygodniu genetyczne a i w środę jest nas więcej. To będzie tydzień pełen pozytywnych wrażeń! Ja odliczam godziny :)
Zając Czerwcowy nie smutkaj się wszystkie mamy teraz burzę hormonów i różne shizy co przekłada się również na sny ale żadnej się jeszcze nie sprawdziły ;)

Dzień doberek z rana... Wyspane? Gotowe na nowy tydzień...
Ja wczoraj umierałam na ból brzucha i już chciałam do szpitala jechać ale jakoś przeszło po nospie.
Ta ciążę jakoś źle znoszę ciągle coś pobolewa, i ogólnie jakoś źle i niedobrze...a to syśki bolą a to spać nie idzie, albo ciśnieie ciągle cuś. W poprzedniej wogóle nie czułam się w ciąży dopóki brzuch nie wyrósł jak piłka. Jednak ciąża w wieku 20 lat a 30paru to inna bajka...

Dzień doberek z rana... Wyspane? Gotowe na nowy tydzień...
Ja wczoraj umierałam na ból brzucha i już chciałam do szpitala jechać ale jakoś przeszło po nospie.
Ta ciążę jakoś źle znoszę ciągle coś pobolewa, i ogólnie jakoś źle i niedobrze...a to syśki bolą a to spać nie idzie, albo ciśnieie ciągle cuś. W poprzedniej wogóle nie czułam się w ciąży dopóki brzuch nie wyrósł jak piłka. Jednak ciąża w wieku 20 lat a 30paru to inna bajka...
No ja ci powiem że mam już 7 i 8 letnie dzieci i poprzednie ciążę w porównaniu z tą były bajką. Teraz mam 28 lat ale różnica jest ogromna, nie spodziewałam się tego. W pierwszej ciąży pracowałam do połowy i nikt nie wiedział o ciąży a i mi nie było jakoś ciężko.

Dzis nastał dzien, w ktorym spodnie uwierają nawet rano... :-) musze sie porozgladac na olx za jakimis ciazowkami ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
z racji tego że nosiłam przed bardzo obcisłe i dopasowane rurki to już od 3 tygodni chodzę w odpietych[emoji23][emoji23][emoji23] ja sobie kupię po genetycznym ;) A teraz podwijam odpięte pod brzuch, żeby zamek nie odstawał i nie gniotlo mi nic brzusia :)
20161121_074724.jpg

w57vyx8dubspq12k.png

Załączniki

• 20161121_074724.jpg
    20161121_074724.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 275
Hej z rana, ja spałam wczoraj pół niedzieli i całą noc tralallala... :) Na szczęście plecy mnie nie bolą,tylko brzuch coś tam zakłuje od czasu do czasu ale gin mówił,że to norma więc nie stresuję się za bardzo.
Bellax a masz fajny brzucholek :) A spodnie no cóż- w domu w leginsach śmigam- a "na wyjście" czas powoli zmieniać garderobę bo podobnie jak Wy odpinam guziki :)

reklama
z racji tego że nosiłam przed bardzo obcisłe i dopasowane rurki to już od 3 tygodni chodzę w odpietych[emoji23][emoji23][emoji23] ja sobie kupię po genetycznym ;) A teraz podwijam odpięte pod brzuch, żeby zamek nie odstawał i nie gniotlo mi nic brzusia :) Zobacz załącznik 784111

w57vyx8dubspq12k.png
A taki masz sposob ! Ja tez juz od jakis paru dni jak sie najadlam to rozpinalam ale tak zeby od rana to pierwszy raz :-) do genetycznego jeszcze troche - nie dam rady :-) ale kupie cis uzywanego na olx :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Do góry