reklama
motylek05
Fanka BB :)
Ja ucieram ziemniaki na takich średnich oczkach jak puszcza wodę to ręcznikiem papierowym tak maczam zeby ja trochę zebrać. Razem z ziemniakami scieram jedna cebule.Daje 2 jajka sól pieprz i mąkę pszenna ale nie dużo. Żeby bardzo twarde nie były. Te średnie oczka to takie wiórki drobne wychodzą.Aaaaahaha no nie wierzę!
Próbowałam na dużych oczkach ale to nie to samo, kiedyś często tak robiłam.
Ubite białko?! Tak nie próbowałam...
Robiłam z bułką tartą, mąka pszenną, ziemniaczaną, kaszą manną. Różne kombinacje były.
Daktyl2016
zając brzuch i mnie pobolewa,ciąga, dziś cały dzień mnie mdli okrutnie, ale tez muszę jeść bo inaczej coś mnie na żołądku gniecie. A piersi mam tylko pełniejsze. Spuściłam z tonu bo skoro bez objawów większych moja ciąża jest a lekarz tylko kiwa głową kiedy mu o tym mówię to widać tak też może być.
tynka2506
Mój mąż zrobił dzisiaj obiad ale zabrakło deserku wiec poleciał do sklepu co do placków to ja jak mam dużo wody to dodaje maki ale zwykłej, jedno jajko przyprawy cebule smażę. Jeszcze się nie zdażyło żeby nie wyszły trę na najmniejszych oczkach
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Forum BabyBoom
zielinka
Wiesz co no mi też coś tam wychodzi, da się zjeść ale to nie jest to o co mi chodzi. A tą wodę jedni też odciskaja a tą maczke co na dnie zostaje dodają spowrotem a inni nie. Próbowałam obydwu sposobów.Mój mąż zrobił dzisiaj obiad ale zabrakło deserku wiec poleciał do sklepu co do placków to ja jak mam dużo wody to dodaje maki ale zwykłej, jedno jajko przyprawy cebule smażę. Jeszcze się nie zdażyło żeby nie wyszły trę na najmniejszych oczkach
Forum BabyBoom
reklama