reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Aaaaahaha no nie wierzę!
Próbowałam na dużych oczkach ale to nie to samo, kiedyś często tak robiłam.
Ubite białko?! Tak nie próbowałam...
Robiłam z bułką tartą, mąka pszenną, ziemniaczaną, kaszą manną. Różne kombinacje były.
Ja ucieram ziemniaki na takich średnich oczkach jak puszcza wodę to ręcznikiem papierowym tak maczam zeby ja trochę zebrać. Razem z ziemniakami scieram jedna cebule.Daje 2 jajka sól pieprz i mąkę pszenna ale nie dużo. Żeby bardzo twarde nie były. Te średnie oczka to takie wiórki drobne wychodzą.

p19ucsqv6rf79f3c.png

zając brzuch i mnie pobolewa,ciąga, dziś cały dzień mnie mdli okrutnie, ale tez muszę jeść bo inaczej coś mnie na żołądku gniecie. A piersi mam tylko pełniejsze. Spuściłam z tonu bo skoro bez objawów większych moja ciąża jest a lekarz tylko kiwa głową kiedy mu o tym mówię to widać tak też może być.

Mój mąż zrobił dzisiaj obiad ale zabrakło deserku wiec poleciał do sklepu :) co do placków to ja jak mam dużo wody to dodaje maki ale zwykłej, jedno jajko przyprawy cebule smażę. Jeszcze się nie zdażyło żeby nie wyszły :) trę na najmniejszych oczkach

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Mój mąż zrobił dzisiaj obiad ale zabrakło deserku wiec poleciał do sklepu :) co do placków to ja jak mam dużo wody to dodaje maki ale zwykłej, jedno jajko przyprawy cebule smażę. Jeszcze się nie zdażyło żeby nie wyszły :) trę na najmniejszych oczkach

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png
Wiesz co no mi też coś tam wychodzi, da się zjeść ale to nie jest to o co mi chodzi. A tą wodę jedni też odciskaja a tą maczke co na dnie zostaje dodają spowrotem a inni nie. Próbowałam obydwu sposobów.

reklama
nieszczęścia chodzą parami , miesiąc temu w ten sam dzień dostałam zapalenia pęcherza i oka jednocześnie . Teraz od dwóch dni zapalenie oka wróciło a z nim jakaś grypa .:errr:

Do góry