reklama
zielinka
Fanka BB :)
O kurcze szybkiego powrotu do zdrowia życzę [emoji4]nieszczęścia chodzą parami , miesiąc temu w ten sam dzień dostałam zapalenia pęcherza i oka jednocześnie . Teraz od dwóch dni zapalenie oka wróciło a z nim jakaś grypa .
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
motylek05
zielinka
zielinka
Rób smaka a ja zaraz polecę robić [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Aleksandrax
Dziewczyny ja wczoraj byłam na weselu. Ledwo się wyrobilam a i nie chciałam się wystac w kościele a potem przy zyczeniach więc pojechaliśmy z mężem prosto na salę i tam po obiedzie złożyliśmy życzenia. Rodzina męża oprocz tesciow i siostry nie wie że jestem w ciąży więc gospodarze dziwili się że już o to 20 ucieklismy do domu. Ale nie mogłam wysiedziec. Wiadomo dobre dania ciasto a potem wzdęcia i zaparcia w moim przypadku teraz. A i straszne bóle w krzyzu. Jak dużo chodzę albo siedzę również w samochodzie nie mogę prowadzić bo mam czasem taki ucisk w krzyżu. Dziś też chciałam posprzątać łazienkę i szybko mi poszło ale po zmyciu podlogi taki mnie bol złapał że tchu nie mogłam złapać. I tak leżę kilka godzin na boku i dopiero ulzylo. Nie moge wtedy natomiast lezec na plecach. Czy Wy też tak macie z tym kręgosłupem?
motylek05
Jakie pyszności!! Co to za ciasto ?Dziewczyny powodzenia z tymi infekcjami oby szybko przeszlo.
Ja sie cieszylam wczoraj ze jeszcze nic nie przytyłam a mąż prubuje mnie podstępnie utuczyc i piecze ciasta.
Takie było wczoraj
Zobacz załącznik 784074
reklama
Ja mam to samo dlatego boję się co będzie później... Ciąża to poswiecenie nie tylko życia ale i zdrowia :/Dziewczyny ja wczoraj byłam na weselu. Ledwo się wyrobilam a i nie chciałam się wystac w kościele a potem przy zyczeniach więc pojechaliśmy z mężem prosto na salę i tam po obiedzie złożyliśmy życzenia. Rodzina męża oprocz tesciow i siostry nie wie że jestem w ciąży więc gospodarze dziwili się że już o to 20 ucieklismy do domu. Ale nie mogłam wysiedziec. Wiadomo dobre dania ciasto a potem wzdęcia i zaparcia w moim przypadku teraz. A i straszne bóle w krzyzu. Jak dużo chodzę albo siedzę również w samochodzie nie mogę prowadzić bo mam czasem taki ucisk w krzyżu. Dziś też chciałam posprzątać łazienkę i szybko mi poszło ale po zmyciu podlogi taki mnie bol złapał że tchu nie mogłam złapać. I tak leżę kilka godzin na boku i dopiero ulzylo. Nie moge wtedy natomiast lezec na plecach. Czy Wy też tak macie z tym kręgosłupem?