reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja tak miałam na poczatku ciąży , szłam spać o 18 a wstawałam o 6 rano . Teraz już się przrstawiłam i najwcześniej o 23. A potem ciężko wstać.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Wstałam dzisiaj przed 6 do pracy jeżdżę z koleżanką która mieszka 300 m od mojego domu, idąc do niej zmęczyłam się tak jakbym po drodze kopała rowy. Pierwszy raz mi sie to zdarzyło. Teraz siedze nieprzytomna w pracy. Nie wiem jak ja przetrwam ten koniec miesiaca, a potem koniec roku ;(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zlapalam pierwsza zadyszke na wszystkich swietych :p teraz tez mnie lapie. Na slodkie nie patrze fuj :p tylko kwasne i ostre :p spanie juz mnie nie meczy ale padam o 21 wstaje o 6 30...:-) ogolnie od wczoraj jest mi dobrze- nic mnie nie mdli nie boli,jestem wyspana, jest piateczek, jade do pracy w dobrym humorze, nie ma korkow jest zielona fala jest pieknie :-) tylko zaczyna ssac wiec jak najszybciej musze wziac euthyrox i sniadnko :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Dzień dobry dziewczyny. Ja dzisiaj padnięta wstałam. Pol nocy się turlałam po łóżku i zasnąć nie moglam. Kolo 4 wręcz zaczęło mi w brzuchu burczec i musiałam wstać coś zjeść. Coraz częściej takie noce mi się przydarzają.

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Ja na śniadanie jem kanapki z nutella a na kolację wczoraj sałatkę warzywa z marynowanymi pieczarkami. Coś mój smak od początku nie chce się określić i nie mam żadnych konkretnych zachcianek. Ta ciaża jest na prawdę zupełnie inna.

reklama
Do góry