reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja tak miałam na poczatku ciąży , szłam spać o 18 a wstawałam o 6 rano . Teraz już się przrstawiłam i najwcześniej o 23. A potem ciężko wstać.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Wstałam dzisiaj przed 6 do pracy jeżdżę z koleżanką która mieszka 300 m od mojego domu, idąc do niej zmęczyłam się tak jakbym po drodze kopała rowy. Pierwszy raz mi sie to zdarzyło. Teraz siedze nieprzytomna w pracy. Nie wiem jak ja przetrwam ten koniec miesiaca, a potem koniec roku ;(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zlapalam pierwsza zadyszke na wszystkich swietych :p teraz tez mnie lapie. Na slodkie nie patrze fuj :p tylko kwasne i ostre :p spanie juz mnie nie meczy ale padam o 21 wstaje o 6 30...:-) ogolnie od wczoraj jest mi dobrze- nic mnie nie mdli nie boli,jestem wyspana, jest piateczek, jade do pracy w dobrym humorze, nie ma korkow jest zielona fala jest pieknie :-) tylko zaczyna ssac wiec jak najszybciej musze wziac euthyrox i sniadnko :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Dzień dobry dziewczyny. Ja dzisiaj padnięta wstałam. Pol nocy się turlałam po łóżku i zasnąć nie moglam. Kolo 4 wręcz zaczęło mi w brzuchu burczec i musiałam wstać coś zjeść. Coraz częściej takie noce mi się przydarzają.

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Ja na śniadanie jem kanapki z nutella a na kolację wczoraj sałatkę warzywa z marynowanymi pieczarkami. Coś mój smak od początku nie chce się określić i nie mam żadnych konkretnych zachcianek. Ta ciaża jest na prawdę zupełnie inna.

reklama
Do góry