reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry z rana :) Kawusię sobie chlipię a jest 6,40 . Na 13 mam wizytę ;i stresa jeszcze większego. Zasnęłam wczoraj coś po 19 i wstałam dzisiaj o 6, wy też tak ciągle spicie?

Dzień dobry z rana :) Kawusię sobie chlipię a jest 6,40 . Na 13 mam wizytę ;i stresa jeszcze większego. Zasnęłam wczoraj coś po 19 i wstałam dzisiaj o 6, wy też tak ciągle spicie?
Ciągle nie ale jak tylko biorę się za naukę, to głowa sama spada w dół. 21.30 max - muszę isc spać bo nie wstanę o tej 6.30 :(

w57vyx8dubspq12k.png

Ja dzis od 6 nie śpie ;/ zajadam pysznego..soczystegoo arbuza mniammm . wczoraj w lodlu kupilam małego arbuza, a jest taki pyszny ...

Ooo arbuzy to w poprzednich ciążach dosłownie tonami mogłam wsuwać.A teraz tak mnie na słodkie ciągnie,że chyba w zyciu tyle nie zjadłam ciastek co przez ostatnie 2 miesiące.

Ooo arbuzy to w poprzednich ciążach dosłownie tonami mogłam wsuwać.A teraz tak mnie na słodkie ciągnie,że chyba w zyciu tyle nie zjadłam ciastek co przez ostatnie 2 miesiące.
ja tak samo [emoji23] ostatnio na przerwie leciałam do sklepu po jeżyki - umarłabym bez nich ...

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry