reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama

Dziewczyny a myślałam że tylko ja mam wieczorne mdłości ale patrzę że trochę nas jest

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie rozumiem czemu nazywa się to porannymi mdłościami skoro są rano, przed południem, po poludniu i wieczorem :D Kochana nie jesteś sama! ;) Czasami pomaga mi woda z imbirem i cytryną...

p19uyx8dakwwcbe2.png

Luxmed w Gdyni u dr Lewickiego, z lekarza jestem bardzo zadowolona, ale porownuje USG z pierwszej ciąży z obecnymi i są gorszej jakości (fakt tylko, że USG mam co wizytę, w gabinecie u lekarza, a nie tak jak to bywało typowo w gabinecie ze sprzętem USG).
Dlatego myslę, że raz na te 3 miesiące warto się wybrać np.do Invicty.

PS z placówkami z Gda nie miałam do czynienia, więc nie podzielę się opinią ;)

p19uyx8dakwwcbe2.png
Ahaa ale ja tego nie kumam mam najdroższy pakiet z tych co były do wyboru a na usg dostaje skierowanie i za tydzień będę miała tam dopiero drugie na które specjalnie muszę jechać. Jeszcze jeden lekarz powiedział mi że on ma tylko 15 minut na pacjentke podczas gdy poprzednia siedziała 45min nie kumam tego

W Invicta sprzęt był dobry, ale jak dla mnie tak samo dobry miałam w Evi-Med w Gdyni. Nawet ciężko mi określić, który lepszy. Zauważyłam tylko tyle, że inny był, tzn inny panel, inna firma. Zdjęcia podobnej jakości wyszły. W Invicta byłam w dr Beaty Olszak-Sokołowskiej - bardzo spokojna, dokładna i pomocna kobieta, o wszystkim można z nią pogadać, nie żałuje czasu, trochę powolna. Wiem, że w Invicta przyjmuje też dr Adam Stencel - to bardzo dobry i polecany lekarz, można poczytać o nim same najlepsze opinie, moja przyjaciółka bardzo go chwali ale pewnie do niego już tak z miejsca umówić się nie da. Ja chyba i tak dalej będę chodzić do Evi-Medu w Gdyni bo mam bliżej niż do Gdańska jeździć.

Ja nie rozumiem czemu nazywa się to porannymi mdłościami skoro są rano, przed południem, po poludniu i wieczorem :D Kochana nie jesteś sama! ;) Czasami pomaga mi woda z imbirem i cytryną...

p19uyx8dakwwcbe2.png
Dokładnie :-) moje "poranne" mdlosci i wymioty najbardziej dawały czadu właśnie wieczorem po obiedzie i w południe.. tyle że mi kompletnie nic nie pomagało. Narazie mam 2 dni spokoju [emoji4]

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

To u mnie na mdłości działają migdały. Chociaż u mnie juz troszke lepiej i aż tak mnie nie mdli jak jeszcze tydzień temu.

34bw0dw4gguwtb7d.png

p19uyx8dakwwcbe2.png
Ufff nie jestem jedyna bo myslalam ze tylko u mnie tak od d... strony :p woda z imbirem i cytryna mowisz hmmm sprobuje :-) chociaz dzis nie bylo najgorzej :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja mam ostatnio mdłości głównie rano i wtedy jak poczuje zapach, który mi nie podpasuje. Wieczorem czuje się dużo lepiej , aleee za to jestem bardzo zmęczona. Oczywiście stałym punktem programu jest nocna pobudka ok 3-4 i tak przez ok 30minut nie mogę zasnąć.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Ja mam ostatnio mdłości głównie rano i wtedy jak poczuje zapach, który mi nie podpasuje. Wieczorem czuje się dużo lepiej , aleee za to jestem bardzo zmęczona. Oczywiście stałym punktem programu jest nocna pobudka ok 3-4 i tak przez ok 30minut nie mogę zasnąć.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Mam tak samo. Wstaje bo mi sie strasznie juz siusiu chce, a potem z boku na bok sie przekladam.

Ja mam mdlosci caly dzien i naprawde nie moge sie doczekac, az sie skoncza :(

Do góry