rudziutka38
Fanka BB :)
Dziewczyny a myślałam że tylko ja mam wieczorne mdłości ale patrzę że trochę nas jest
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie rozumiem czemu nazywa się to porannymi mdłościami skoro są rano, przed południem, po poludniu i wieczorem Kochana nie jesteś sama! Czasami pomaga mi woda z imbirem i cytryną...
Dziewczyny a myślałam że tylko ja mam wieczorne mdłości ale patrzę że trochę nas jest
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ahaa ale ja tego nie kumam mam najdroższy pakiet z tych co były do wyboru a na usg dostaje skierowanie i za tydzień będę miała tam dopiero drugie na które specjalnie muszę jechać. Jeszcze jeden lekarz powiedział mi że on ma tylko 15 minut na pacjentke podczas gdy poprzednia siedziała 45min nie kumam tegoLuxmed w Gdyni u dr Lewickiego, z lekarza jestem bardzo zadowolona, ale porownuje USG z pierwszej ciąży z obecnymi i są gorszej jakości (fakt tylko, że USG mam co wizytę, w gabinecie u lekarza, a nie tak jak to bywało typowo w gabinecie ze sprzętem USG).
Dlatego myslę, że raz na te 3 miesiące warto się wybrać np.do Invicty.
PS z placówkami z Gda nie miałam do czynienia, więc nie podzielę się opinią
Dokładnie :-) moje "poranne" mdlosci i wymioty najbardziej dawały czadu właśnie wieczorem po obiedzie i w południe.. tyle że mi kompletnie nic nie pomagało. Narazie mam 2 dni spokoju [emoji4]Ja nie rozumiem czemu nazywa się to porannymi mdłościami skoro są rano, przed południem, po poludniu i wieczorem Kochana nie jesteś sama! Czasami pomaga mi woda z imbirem i cytryną...
Ufff nie jestem jedyna bo myslalam ze tylko u mnie tak od d... strony woda z imbirem i cytryna mowisz hmmm sprobuje :-) chociaz dzis nie bylo najgorzej :-)Ja nie rozumiem czemu nazywa się to porannymi mdłościami skoro są rano, przed południem, po poludniu i wieczorem Kochana nie jesteś sama! Czasami pomaga mi woda z imbirem i cytryną...
Mam tak samo. Wstaje bo mi sie strasznie juz siusiu chce, a potem z boku na bok sie przekladam.Ja mam ostatnio mdłości głównie rano i wtedy jak poczuje zapach, który mi nie podpasuje. Wieczorem czuje się dużo lepiej , aleee za to jestem bardzo zmęczona. Oczywiście stałym punktem programu jest nocna pobudka ok 3-4 i tak przez ok 30minut nie mogę zasnąć.