Też proszę o dodanie na IG ja jestem mniamniusnelove
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowna wiadomość!Dziewuszki jestem w szoku ile dziś naprodukowałyście, niestety nie jestem w stanie wszystkiego dokładnie prześledzić, więc tylko przeleciałam a jestem dziś naprawdę wykończona stresem.
To bylo tak: na 13 pojechałam do Invicty w Gdańsku na wizytę (było pytanie ile płacę, ja mam pakiet medyczny ale na ich stronie było info, że wizyta z usg 150zł), martwiłam się jak cholera ale okazało się, że niepotrzebnie!!! Najpierw Pani dr sprawdziła szyjkę macicy i powiedziała, że krwawienie ustąpiło!!! Poźniej sprawdziła moje ph na papierku, że jest bardzo dobre i najważniejsze na koniec, zrobiła mi USG!!! Maleństwo całe i zdrowe, z bijącym serduszkiem 162 uderzenia na minutę, cudownie do nas machało rączkami. Wzruszyłam się niesamowicie, aż miałam łzy szczęścia w oczach, kamień spadł mi z serca. Okazało się, że ma już 2,7 cm a nie tak jak przedwczoraj na IP mi na tym zażółkłym sprztem wyliczyli, że 1,9 cm... no raczej aż tyle nie urosło w niecałe 2 dni.
I jestem przeszczęśliwa, bo to zgadza się z badaniem sprzed 3 tygodni, gdzie ciąża była młodsza o 5 dni, to teraz już tylko o 4 dni jest młodsza. Szczęśliwa mamusia = szczęśliwe dzidzi
Ja wczoraj mialam i u mnie wychodzi równo 8 tydz.Byłam w poniedziałek i to był 7tydz01dzien.
Ja tez śpię na brzuchu o prawym boku.
Może to jakoś zaszkodzic?
Jak dobrze słyszeć, że i ja mam szanse przetrwać Mój dzien to "jedznie na siłę", najlepiej zupy, kremy, płyny bo jakoś te witaminki trzeba dostarczać, ale poza tymkoszmar jedzieniowyTynka nie ma szans zebys zaszkodzila dziecku... Moja przyjaciolka wymiotowala do 7 mc i zywila się zelkami i coca cola jak juz cokolwiek jadla... Tetaz piekna zdrowa corke ktora ma juz 15mc
Nahia gratuluję
Wcale nie!Wyjde na madrale ale czytalam ze na plecach i prawym boku mozna spac do 20 tyg. Pozniej sie blokuje jakies zyly i mamusia moze omdlewac.
A do kogo chodzisz w luxmed? We wszystkich placówkach mają taki słaby sprzęt? Ja nie jestem z nich zadowolona. Na poluwkowe już pójdę do Invicty.Jak dobrze słyszeć, że i ja mam szanse przetrwać Mój dzien to "jedznie na siłę", najlepiej zupy, kremy, płyny bo jakoś te witaminki trzeba dostarczać, ale poza tymkoszmar jedzieniowy
My za 2 tygodnie idziemy na USG 1.trymestru, nie możemy się doczekać
Pisała któraś tuno Invicta w Gdańsku- dobre opinie masz o nich? Jakiegoś konkretnego lekarza polecasz? Ja ciążę prowadzę w ramach pakietu w Luxmedzie, ale sprzętu do USG nie mają najlepszego...
Luxmed w Gdyni u dr Lewickiego, z lekarza jestem bardzo zadowolona, ale porownuje USG z pierwszej ciąży z obecnymi i są gorszej jakości (fakt tylko, że USG mam co wizytę, w gabinecie u lekarza, a nie tak jak to bywało typowo w gabinecie ze sprzętem USG).A do kogo chodzisz w luxmed? We wszystkich placówkach mają taki słaby sprzęt? Ja nie jestem z nich zadowolona. Na poluwkowe już pójdę do Invicty.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom