U
użytkownik 16
Gość
Nie wiem czemu ale mi on pachnie taka starości, stęchlizną. Ale z drugiej strony mój nos w ciazy kompletnie świruje wiec może to tylko moje odczucie [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To samo mam z oliwkamiJa czytałam składy tych wszystkich produktów i sama nie wiem który wybrać. A olej kokosowy mi nie pasuje. Zostawia tłustą warstwę, która się nie wchłania i wszystko miałam tłuste.
Mówił, że lepiej przesunąć, niż żeby się miała rozrastać tam z tyłu i zaklinować w pewnym momencie. Wtedy grozi operacja a o porodzie sn można zapomnieć. Twierdzi, ze wskoczyła we właściwe miejsce i teraz już nie powinna się cofnąć. Mam spać na brzuchu i uprawiać seks w pozycji leżącej na mężu Bolało mnie jak cholera ale ufam mu i mam nadzieje, że wie co robi..Matko boska czemu on Ci macicę przesuwał? Ja mam tyłozgięcie bardzo mnie plecy bolą ale nie miałam nic przesuwane.
Vanilia odpoczywaj jak trzeba
Ja w drugiej ciąży poczułam ruchy ok 15/16tc
Ja uzywam masla shea w czystej postaci i jestem zachwycona :-)Ja zamierzam kupić dzisiaj olej kokosowy słyszałam że też dobry.
A podeslesz linki :-) ?Ja od testu ( 1 październik) codziennie smaruje brzuchol - jestem bardzo szczupła i mam tendencje do rozstępów. po przeczytaniu składów kremów, zamówiłam na początek 4 opakowania masek mykos - genialne składy, 4 peelingi bani agafii, i znalazłam okazje to mój mi przywiózł z UK dwa opakowania mama mio, na później ( 12£ jeden,! u nas 130zl)
Witam,
I żegnam,
Już jestem po zabiegu, pusty pęcherzyk urósł do 3cm, beta ciągle rosła (do 45tys),
Życzę wszystkim zdrowia i dużo siły.
Pozdrawiam