reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie wiem czemu ale mi on pachnie taka starości, stęchlizną. Ale z drugiej strony mój nos w ciazy kompletnie świruje wiec może to tylko moje odczucie [emoji16]

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

reklama
Ja jeszcze nie pomyślałam nawet o tym ale chyba będzie dobrze bo przy poprzednich ciążach nie miałam rozstępów i mam cichą nadzieję,że teraz też tak będzie :) A jak już bym miała wybierać to chyba zwykłą oliwkę Bambino zamiast drogich kremów.

Ja czytałam składy tych wszystkich produktów i sama nie wiem który wybrać. A olej kokosowy mi nie pasuje. Zostawia tłustą warstwę, która się nie wchłania i wszystko miałam tłuste.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Matko boska czemu on Ci macicę przesuwał? Ja mam tyłozgięcie bardzo mnie plecy bolą ale nie miałam nic przesuwane.

Vanilia odpoczywaj jak trzeba ;)

Ja w drugiej ciąży poczułam ruchy ok 15/16tc
Mówił, że lepiej przesunąć, niż żeby się miała rozrastać tam z tyłu i zaklinować w pewnym momencie. Wtedy grozi operacja a o porodzie sn można zapomnieć. Twierdzi, ze wskoczyła we właściwe miejsce i teraz już nie powinna się cofnąć. Mam spać na brzuchu i uprawiać seks w pozycji leżącej na mężu :D Bolało mnie jak cholera ale ufam mu i mam nadzieje, że wie co robi..

Dziewczyny co do oliwki to mam babydream z rossmana bardzo fajna bo szybko sie wchlania i nie pozostawia takiej tlustej powloki.Tylko mam rade oliwke stosuje na mokra powierzchnie ciala wtedy to ma wiekszy sens

Witam,
I żegnam,
Już jestem po zabiegu, pusty pęcherzyk urósł do 3cm, beta ciągle rosła (do 45tys),
Życzę wszystkim zdrowia i dużo siły.
Pozdrawiam

Ja od testu ( 1 październik) codziennie smaruje brzuchol - jestem bardzo szczupła i mam tendencje do rozstępów. po przeczytaniu składów kremów, zamówiłam na początek 4 opakowania masek mykos - genialne składy, 4 peelingi bani agafii, i znalazłam okazje to mój mi przywiózł z UK dwa opakowania mama mio, na później ( 12£ jeden,! u nas 130zl)

w57vyx8dubspq12k.png
A podeslesz linki :-) ?

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Do góry