Ciesze sie :-) ciekawe ktora z nas pierwsza poczuje ruchy :-)ale śliczności nasze bobasy są na tym samym etapie
reklama
Bellax123!
Fanka BB :)
To twoja druga ciąża prawda ? Więc chyba jednak tyCiesze sie :-) ciekawe ktora z nas pierwsza poczuje ruchy :-)
Owszem,ale w tej ciazy waze duzo wiecej niz w poprzedniej[emoji14]dlatego nie wiem,jak to bedzie sie odnosic [emoji1]To twoja druga ciąża prawda ? Więc chyba jednak ty
Bellax123!
To zobaczymy ja nie wytrzymałam i zamówiłam detektor pracy serca płodu może w pon już będzieOwszem,ale w tej ciazy waze duzo wiecej niz w poprzedniej[emoji14]dlatego nie wiem,jak to bedzie sie odnosic [emoji1]
*Vanilia*
Moderatorka
Majka a tak ogólnie. Wstałam jakaś taka rozchwiana jestem, w środku roztrzęsiona i znowu mnie mdli. Teraz leże i trochę lepiej
Bellax o wow dużo dałaś? Też by mi się marzyło słuchac serducha ale chyba dla nas to zaduży wydatek:/ jeszcze teraz święta, prezenty to pewnie będzie krucho
Bellax o wow dużo dałaś? Też by mi się marzyło słuchac serducha ale chyba dla nas to zaduży wydatek:/ jeszcze teraz święta, prezenty to pewnie będzie krucho
aanjaa
Hej Och ruchy.. pewnie faktycznie pierworodki poczuja na koncu. Umówiłam sie na prenatalne na 5.12. Taki prezent na mikołaja ( mam nadzieje, ze poznam płeć). Aaa.. zauwazylam malenkie brązowe plamki, ale pewnie po tym wczorajszym przesuwaniu macicy.
Pracuje teraz w domu na kompie jako spedytor i tyle nerwów mnie to kosztuje ;/ a konca nie widać.
Też uważam, że forum nam wystarczy. Jesteśmy baaaaaaaardzo aktywne
Pracuje teraz w domu na kompie jako spedytor i tyle nerwów mnie to kosztuje ;/ a konca nie widać.
Też uważam, że forum nam wystarczy. Jesteśmy baaaaaaaardzo aktywne
Bellax123!
nie 150 + przesyłka, jedna wizyta 150zl, a ja chodzę średnio co 10dni bo się martwię, a tak wydam raz i będę się sama uspokajać w domku a na wizyty co 3-4 tyg, tak jak powinnam chodzićMajka a tak ogólnie. Wstałam jakaś taka rozchwiana jestem, w środku roztrzęsiona i znowu mnie mdli. Teraz leże i trochę lepiej
reklama