reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny, gratuluję dobrych wieści!

Ja też głównie wieczorem mam mdłości i w ogóle mój mąż stwierdził, że wieczorem nie żyję i nie wiem co się dzieje [emoji6]
Mogę po południu przysnąć na chwilę, a potem pół nocy nie spać... okropne.

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Jestem po wizycie.
Super mi zrobiła ta infekcja wiecie? Czułam się tak okropnie, że ciąża mnie nie cieszyła nawet, ale widziałam dzisiaj maluszka [emoji7] ruszał rączkami i nóżkami i słyszałam serduszko [emoji7] dzidziuś ma 2,5 cm, rośnie pięknie :) usg genetyczne 9.12.

Mam zmianę luteiny na podjęzykową i globulki na infekcję

Dobranoc :)

74703e3ksg0ul1uj.png

gratuluję wszystkich udanych wizyt <3 Strasznie zazdroszcze znającym płeć :D Wiecie co.. ja dziś wspólnie z doktorkiem doszłam do wniosku, ze za bardzo panikuję. Odnośnie wszystkeigo co zwiazane z ciążą. Co najlepsze - tę tendencje mają również wszystkie z Was :p Jak tu nie dać się zwariować. Chyba gdyby nie internet byłoby łatwiej. Co nie zmienia faktu, ze ogromnie sie ciesze, ze jesteście, ze mamy takie forum. :) Na dobranoc życzę sobie i Wam wszystkich duuuuuuuuużo spokoju i jak najmniej czarnowidzenia, hyhy. :D

Hejka,Długo mnie nie było ale nadrobiłam zaległości w wątkach ;) Ja też wieczorem padam na pysk dosłownie, tak mi niedobrze,że tylko do łóżka, ale nawet w sypialni mdłości nie przechodzą hahha.Sny, słuchajcie też mam - moze ciężąrówki tak mają co? Jutro lecę do gina ,już nie mogę się doczekać :)

A mam taki pomysł, może dałoby radę jakiegoś czata uruchomić albo coś takiego, byłoby szybciej nam pisać i czytać , macie jakieś pomysły? A może na Fb konwersację otworzymy?

Hejka,Długo mnie nie było ale nadrobiłam zaległości w wątkach ;) Ja też wieczorem padam na pysk dosłownie, tak mi niedobrze,że tylko do łóżka, ale nawet w sypialni mdłości nie przechodzą hahha.Sny, słuchajcie też mam - moze ciężąrówki tak mają co? Jutro lecę do gina ,już nie mogę się doczekać :)

A mam taki pomysł, może dałoby radę jakiegoś czata uruchomić albo coś takiego, byłoby szybciej nam pisać i czytać , macie jakieś pomysły? A może na Fb konwersację otworzymy?
apka na telefon działa jak czat;) przychodzą powiadomienia i wgl :)

w57vyx8dubspq12k.png

A ja jednak nie wytrzynalam i umowilam się do ginekologa na jutro na godzinę 13 !!! Ciężko było kogokolwiek znaleźć i w końcu do Invicty w Gdańsku w Madisonie się udało. Dziewczyny z Trójmiasta czy któraś wie coś o dr Beacie Olszak-sokołowskiej? Zawsze jak do kogoś się łatwo dostać to się obawiam, że po prostu słaby lekarz i nie ma chętnych ;) Cieszę się mimo wszystko, że już jutro się czegoś dowiem i mam nadzieję że nerwy okażą się zbędne

Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom
Nie znam jej, w necie poszukaj a ile płacisz? Ja chyba tam pójdę na 3D

reklama
Do góry