reklama
Marciotek88
Fanka BB :)
Tylko nie martw się na zapas. Dobrze ze tak szybko udało się załatwić wizytę, rozwieje wszystkie wątpliwości a dzidzi nic się nie dzieje, więc uśmiechnij się kobietko, wszystko będzie dobrze :-)
nahia
Zaangażowana w BB
Właśnie też tak mam z tą luteiną, że się nie rozpuszcza a ja mam brać kolejne dawki jak tamta prawie cala... A aplikujesz sobie tym dołączonym plastikiem? Bo ja wolę palcem na sam koniec włożyć, umyte ręce i delikatniej, plastikiem nie wyczuje się czy sobie się ścianki nie narusza i infekcja gotowa. A może jest jakiś związek z przyjmowaniem luteiny a infekcją, ale nie przez uraz a może przez skład, może bardzo obniża ph? To tylko moje zastanawiajki ale może któraś wie coś więcej w temacieHej.
Ja chyba dzisiaj pojadę na wizytę, chyba mam grzybicę! Jakbym kur... mało miała przebojów :/ najpierw myślałam, że to ta luteina się nie rozpuszcza dobrze, ale dzisiaj doszło pieczenie i ta wydzielina się zmieniła. Oszaleję, co chwilę coś :/ i pewnie ta cała infekcja od aplikacji luteiny bo nic innego nie wkładam do pochwy :/
Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom
Arya88
Właśnie też tak mam z tą luteiną, że się nie rozpuszcza a ja mam brać kolejne dawki jak tamta prawie cala... A aplikujesz sobie tym dołączonym plastikiem? Bo ja wolę palcem na sam koniec włożyć, umyte ręce i delikatniej, plastikiem nie wyczuje się czy sobie się ścianki nie narusza i infekcja gotowa. A może jest jakiś związek z przyjmowaniem luteiny a infekcją, ale nie przez uraz a może przez skład, może bardzo obniża ph? To tylko moje zastanawiajki ale może któraś wie coś więcej w temacie
Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom
Palcem aplikuję, no nic, zobaczymy co lekarz powie, będę spokojniejsza po wizycie - i uboższa...
Marciotek88
Dzięki :*
Poprzednią ciąże miałam powikłaną, teraz zaczyna się to samo, do tego jeszcze ten progesteron na mnie źle działa, no do dupy na całej linii się czuję :/
Każda ciąża jest inna. Grunt to Pozytywne myślenie, ale do czasu wizyty to już nic nie myśl tylko się odpręż :-) a zobaczysz że my tu wszystkie to ciocie dobre rady, które zawsze mają rację ;-)
A co do luteiny to ja aplikuje ja tamponem, za każdym razem nowy, czysty więc może tego spróbuj... :-)
Arya88
Każda ciąża jest inna. Grunt to Pozytywne myślenie, ale do czasu wizyty to już nic nie myśl tylko się odpręż :-) a zobaczysz że my tu wszystkie to ciocie dobre rady, które zawsze mają rację ;-)
A co do luteiny to ja aplikuje ja tamponem, za każdym razem nowy, czysty więc może tego spróbuj... :-)
No ja właśnie tamponów nawet nie mogę stosować bo od razu infekcje pęcherza miewam, od nastu lat nic sobie tam nie wkładam na prezerwatywy też jestem wrażliwa, taka natura
U
użytkownik 16
Gość
Ja tez luteina brać nie moglam dlatego od 6tc biorę duphaston. Moja gin mowi ze właśnie ten lek może zmieniać pH w pochwie i stad te dziwne infekcje.
Marciotek88
Arya no to współczuję. Ale są inne leki, różne sposoby więc lekarz na pewno dobierze odpowiednie leczenie aby infekcje nie nawracały!
reklama
U
użytkownik 16
Gość
Wczoraj moja gin poleciła mi na wzdecia i zaparcia coś takiego jak Laximama. Proszek który jak się zaleje woda to robi się kisielek. Pychotka o smaku granatu. Zobaczymy czy pomoże