reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Przepraszam ze nie na temat ale ... zgrzeszylam [emoji21]
Właśnie usmażyłam garnek frytek [emoji1] Junior wybacz ale nie mogłam się powstrzymać

Hahaha na zdrowie :D ja na andrzejki zamierzam to zrobic[emoji14]

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Nie wiem co miałam napisać, zgubiłam się po którejś stronie...
Byłam zrobić badania,został mocz i glukoza.

Kurcze Wy już na prenatalne poumawiane ja z zającem pójdziemy jako jedne z ostatnich :)

Dziewczyny z zwiazku z tym ze zbliza sie czas badania usg w 12-13 tyg ktore moze wykryc wady genetyczne mam pytanie. Moj lekarz powiedzial zeby szukac lekarza ktory ma jakis miedzynarodowy certyfikat. Wiecie cos na ten temat. Ewentualnie dziewczyny z warszawy gdzie macie zamiar robic?
A i oczywiacie witam nowe mamy i gratuluje udanych wizyt ;)

Sisip ja robię w prolife Medical Care na Saskiej Kępie, dr Zdun (na bardzo dobre opinie) płacę 250zl. Ten lekarz posiada certyfikat FMF. całą klinikę w ogóle polecam, chodziłam tam na usg też w pierwszej ciąży- obsługa na poziomie.

:-)
Mam 28 lat. Z mężem staraliśmy się o dziecko 4 lata, dużo badań nerwów stresu. okazało się że że mną wszystko w porządku u męża zdiagnozowano żylaki przeszedł operację i wyniki po pół roku jeszcze bardziej się pogorszyły. dostaliśmy skierowanie do Gamety w Łodzi na in vitro. pojechaliśmy, okazało się że się kwalifikujemy ale niestety nie mamy szans bo skończył się program. Odpuścilismy starania na rok czasu, i tu nagle niespodzianka, brak miesiączki w październiku ogromne niedowierzanie ;-) i jest w końcu nasze wyczekane maleństwo ;-)
To tak w skrócie ;-)
Postaram się jak najwięcej przeczytać żeby Was również poznać lepiej ;-)

reklama
Venus- przykro mi z powodu porodu przedwczesnego ;( tulę!
Marciotek - rewelacyjna niespodzianka :D
No właśnie,będzie ciekawie zając :p będzie gitara zobaczysz :D

Do góry