reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Przepraszam ze nie na temat ale ... zgrzeszylam [emoji21]
Właśnie usmażyłam garnek frytek [emoji1] Junior wybacz ale nie mogłam się powstrzymać

Hahaha na zdrowie :D ja na andrzejki zamierzam to zrobic[emoji14]

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Nie wiem co miałam napisać, zgubiłam się po którejś stronie...
Byłam zrobić badania,został mocz i glukoza.

Kurcze Wy już na prenatalne poumawiane ja z zającem pójdziemy jako jedne z ostatnich :)

Dziewczyny z zwiazku z tym ze zbliza sie czas badania usg w 12-13 tyg ktore moze wykryc wady genetyczne mam pytanie. Moj lekarz powiedzial zeby szukac lekarza ktory ma jakis miedzynarodowy certyfikat. Wiecie cos na ten temat. Ewentualnie dziewczyny z warszawy gdzie macie zamiar robic?
A i oczywiacie witam nowe mamy i gratuluje udanych wizyt ;)

Sisip ja robię w prolife Medical Care na Saskiej Kępie, dr Zdun (na bardzo dobre opinie) płacę 250zl. Ten lekarz posiada certyfikat FMF. całą klinikę w ogóle polecam, chodziłam tam na usg też w pierwszej ciąży- obsługa na poziomie.

:-)
Mam 28 lat. Z mężem staraliśmy się o dziecko 4 lata, dużo badań nerwów stresu. okazało się że że mną wszystko w porządku u męża zdiagnozowano żylaki przeszedł operację i wyniki po pół roku jeszcze bardziej się pogorszyły. dostaliśmy skierowanie do Gamety w Łodzi na in vitro. pojechaliśmy, okazało się że się kwalifikujemy ale niestety nie mamy szans bo skończył się program. Odpuścilismy starania na rok czasu, i tu nagle niespodzianka, brak miesiączki w październiku ogromne niedowierzanie ;-) i jest w końcu nasze wyczekane maleństwo ;-)
To tak w skrócie ;-)
Postaram się jak najwięcej przeczytać żeby Was również poznać lepiej ;-)

reklama
Venus- przykro mi z powodu porodu przedwczesnego ;( tulę!
Marciotek - rewelacyjna niespodzianka :D
No właśnie,będzie ciekawie zając :p będzie gitara zobaczysz :D

Do góry