reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja biorę omegamed pregna start i b12
jestem wściekła na siebie ze poszłam do przychodni kolo domu zrobić badanie bo bliżej zamiast jechać do enelmedu. Teraz muszę czekać na wyniki do jutra do 13, a cena ta sama :/

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Zlecił wam te witaminy lekarz? Ja poza kwasem foliowym nie biorę witamin bo moja gin najpierw chciała ode mnie wszystkie badania żeby mogła mi odpowiednie witaminy dobrać.

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

rudziutka ja idę na badania dziś a wizytę mam w piątek, myślę że nie ma tu większego znaczenia.

Justyna widać to norma ;) bo się dzieje w tych snach oj dzieje ! :D

Kasiaaa witaj, a jak u Ciebie z objawami? Chyba dziewczyny biorą w pierwszysm trymestrze ciąży kwas foliowy i często pokazywała się nazwa Pregna Plus (chyba). Karmiłąś synka piersią, zawsze mnie interesował ten temat jak mama karmi piersią i zachodzi w ciąże to jak te piersi reagują, mam nadzieję że dziwnie te pytanie nie zabrzmiało ;p
Daktyl jesli chodzi o objawy to tylko mdlosci ale nie sa one az tak meczace ,wyczulony wech,mam ochote na rozne smaki,a na niektore mam wstret,no i zmeczenie,wszystko odkladam na pozniej:) a przed ciaza wolalam zrobic cos i miec z glowy.
Ja karmilam syna piersia tak do 9msca dzien-noc, a miesiac czasu juz tylko w nocy. Od 10msca pil juz tylko butelke,wiec jak zaszlam w ciaze to juz go nie karmilam. W pierwszej ciazy w sumie bol piersi to byl pierwszy objaw ,nie moglam nawet biustonosza zalozyc,a teraz nic! Zadnego bolu patrze tylko z rana czy juz sa widoczne zylki...

Zlecił wam te witaminy lekarz? Ja poza kwasem foliowym nie biorę witamin bo moja gin najpierw chciała ode mnie wszystkie badania żeby mogła mi odpowiednie witaminy dobrać.

m3sxrjjgqx0e3ml8.png
Justyna ja lykam omegamed optima forte(zalecenie gin) jak narazie,pewnie po pierwszej morfologi i badaniu moczu dowiem sie czy kontynuowac czy tez dostane jeszcze cos innego

Czesc dziewczyny :)
Wybaczcie ale nie jestem w stanie nadrobić ;)
Wczoraj byłam na drugiej wizycie. Jest jeden zarodek (9,9mm) i bijące serduszko :-)
Tak bardzo się cieszę.
Lekarz przepisał mi Nuprin (polski odpowiednik to Acard) brałyście to może?

reklama
Dzień dobry!
Już wiem czemu nie mogłam spać w nocy - pełnia księżyca i w dodatku "super księżyc" [emoji2] wierciłam się całą noc.

Czy wiecie, że w czasie pełni księżyca więcej kobiet rodzi? I położne to potwierdzają. Moja siostra urodziła przed terminem, przy pełni i potem już po niej nie przyjmowali nowych rodzących bo nie mieli już łóżek [emoji15] mało co a by musiała jechać do innego szpitala

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do góry